Kempen PG Mall Love You 3000 Rebut Peluang Menangi Cabutan Bertuah RM 3000

PG Mall Kempen Love You 3000 Berpeluang Menangi Cabutan Bertuah Sehingga RM 3000

Ramai yang sudah pandai membeli belah secara online sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP MCO) diumumkan tetapi sayangnya jika masih belum mengenali PG Mall. Malaysia NO 1 platform E-commerce yang sudah ditubuhkan sejak 2017 dan juga merupakan satu-satunya E-Commerce tempatan. Saya berkongsi mengenai PG Mall adalah kerana kempen Love You 3000 yang sedang dijalankan merupakan satu sebab mengapa kita perlu mula membeli belah di sini.

pg mall kempen love you 3000, cabutan bertuah pg mall, shopping online pg mall, kelebihan pg mall, laman online dipercayai no 1 di Malaysia,
PG Mall kempen love you 3000 


PG Mall telah berada di tempat ketiga dari keseluruhan platform e-commerce dan tempat pertama bagi e-commerce Malaysia ini menunjukkan ianya merupakan sebuah platform e-commerce yang dipercayai.

pg mall, pg mall di iprice, kelebihan beli di pg mall, pg mall laman dipercayai,


Alang-alang memang kita dah membeli belah secara online kenapa tak ambil peluang untuk menang hadiah seperti yang dijalankan di PG Mall. Lagipun memang kita setiap bulan akan membeli barang-barang keperluan kan?

Kempen Love You 3000 Berpeluang Menangi Cabutan Bertuah Sehingga RM 3000 C-Wallet 


Apa yang lebih membuatkan saya ingin berbelanja di sini kerana  Kempen Love You 3000 oleh PG Mall, kita boleh memenangi hadiah terkumpul sehingga RM 3000 C-Wallet. Macam mana nak sertai?
Mungkin inilah yang buat anda tertanya-tanya?


cabutan bertuah kempen love you 3000 pg mall, c wallet pg mall, pg mall, cabutan bertuah, shopping online di pg mall, apa itu pg mall,


Caranya mudah.

1. Buat pembelian RM 30 atau pembelian terkumpul pun boleh.
2. Pemenang akan diumumkan setiap 15hb dan 30 hb setiap bulan melalui cabutan bertuah.
3. Pembeli yang membuat pembelian dalam lingkungan 2 minggu sebelum tarikh diumumkan akan disenarai pendek.
4. Sehingga RM 3000 C-Wallet akan diberikan kepada pemenang setiap 2 minggu.


Sebelum nak menang cabutan bertuah atau nak membeli belah di PG Mall mestilah kena daftar dulu

1. layari ke laman web PG Mall klik disini : https://bit.ly/2ZWhDaE
2. Daftar/Sign Up : Masukkan maklumat yang diminta seperti email & no telefon dimana verification code akan dihantar.
3. Muat turun aplikasi di telefon pintar, boleh terus membeli menggunakan telefon.
4. Selepas daftar anda juga akan diberi link unique code dan setiap pendaftaran baru menggunakan link tersebut anda akan mendapat kejutan cashback. Cubalah ajak kawan dan keluarga.

Alang-alang membuat pembelian biarlah cukup RM 30 mana tahu rezeki dapat cabutan bertuah yang mana tahu rezeki kita untuk menang RM 500 C Wallet boleh tukar dengan membeli 999 Gold Bar. Harga emas pula tengah naik sekarang.

maybank qr pay pg mall, kelebihan maybank qr pat di pg mall
Maybank QR Pay Di PG Mall


Sebelum terlupa pembelian menggunakan Maybank QR Pay atau MAE akan mendapat 2x peluang cashback sebanyak 20% dengan pembelian minima RM 30 dan ditutup pada RM 20.

Semoga membantu anda mendapat manfaat dari apa yang saya kongsikan. Jom beli belah secara online sekarang di PG Mall

Website: https://pgmall.my/
Facebook: PGMallOfficial , https://www.facebook.com/PGMallofficial/
Instagram: PGMall.my , https://www.instagram.com/pgmall.my/

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Loveyou3k #ShopOnline # Shopfromhome #PGMallloveyou3k


Kempen PG Mall Love You 3000 Rebut Peluang Menangi Cabutan Bertuah RM 3000

4 comments.. read them below or add one

MunirahMH MunirahMH 4 Jun 2020, 10:02:00
Ad jugak ushar2 pgmall, tp belum membeli
husnazahidi husnazahidi 4 Jun 2020, 14:53:00
menariknyaa! rasa mcm nak beralih shopping di website pgmall pulak laa :))
Hans Hanis Hans Hanis 5 Jun 2020, 02:59:00
wah
terbaik lah
kalau menang cabutan bertuah tu
belanja kita
hahaha
Intan Intan 17 Jun 2020, 20:46:00
Saya suka guna app ini berbanding Shoppee.. Harga lebih murah

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih