CABARAN KONTROL MACHO PEDAS GILER

CABARAN KONTROL MACHO PEDAS GILER

Baru-baru ini aRz dan juga anak sedara yang sulung sempat juga buat Cabaran Kontrol Macho. Cabaran ini sekadar suka-suka untuk pastikan siapa yang mampu tahan 'pedas giler'. Lagipun ramai yang dah buat, jadi anak sedara ajak buat bersama. Sama juga kalau ada tempat makan best yang baru, dia mesti masukkan dalam Whatsapp Group Family untuk sama-sama mencuba. 

arzmoha, cabaran kontrol macho maggi pedas giler, pedas giler tomyam, pedas giler ayam bakar, blogger malaysia, blogger number 1 malaysia, best blogger, pedas sangat ka maggi pedas giler, video cabaran kontrol macho,
Saya sahut cabaran kontrol macho


Untuk #CabaranKontrolMacho ada beberapa syarat. Kalau tak ada syarat macam tak berapa lengkaplah sesebuah cabaran. Syarat-syaratnya adalah : -

1. Tidak boleh minum air, minum air dikira kalah.
2. Kena tahan macho, tak boleh sebut pedas atau menunjukkan reaksi pedas, jika tidak juga dikira kalah.
3. Mestilah menggunakan perisa Pedas Giler Tomyam atau Pedas Giler Ayam Bakar

Jika ada yang belum tengok viceo cabaran kontrol macho aRz yang dimuatnaik di Instagram mahupun Facebook boleh juga menonton dibawah ini. Boleh lihat aRz macho ataupun tidak hehe...



#cabarankontrolmacho #PedasGilerTomyam #PedasGilerAyamBakar #ARZMOHAmakan

Cubalah bersama keluarga sebagai satu cabaran untuk eratkan hubungan kekeluargaan. Tak cuba mana tahu pedas atau tidak. Jumpa Lagi



{ 13 comments.. read them below or add one }

Inani Hazwani Inani Hazwani 29 Aug 2018, 12:45:00
Nani tak macho makan maggi ni. Pedas kemain. Hahaha
umi alya umi alya 30 Aug 2018, 08:43:00
Anak2 saya suka jenis ni.. boleh tahan juga harganyakan?
MiaZain MiaZain 30 Aug 2018, 09:20:00
hebat... memang pedas tu...
PeRdU cINta PeRdU cINta 30 Aug 2018, 10:16:00
Syarat sangat penting bila makan ni....jangan sampai tersedak...boleh sesak nafas dan copot cuping telinga...
Dunia Zumal Dunia Zumal 30 Aug 2018, 22:31:00
Zumal rasa memang tak dapat sahut cabaran gini >_<
faezatul atiqah faezatul atiqah 31 Aug 2018, 22:41:00
Pedas tak pedas maggi ni, kalau tersedak memang seksa weiii. Visit http://diarianggun.blogspot.com/2018/08/rahsia-kulit-muda-berseri-dengan-krim.html?m=1
MunirahMH MunirahMH 1 Sep 2018, 08:26:00
pedas tapi sedap!!!! puas makan..try buat samyang double spicy..hihih
btw jemput singgah..done follow
MunirahMH MunirahMH 1 Sep 2018, 08:26:00
https://munirahmohdhasan.blogspot.com/2018/08/sayangi-malaysiaku-sudah-merdekakah-kita.html
Ana Jingga Ana Jingga 3 Sep 2018, 20:34:00
tahniah Tahniah berjaya menyahut cabaran memang macho habih dah abah cik puteri ni :)
intan intan 6 Sep 2018, 16:18:00
pertandingan menarik..
aboya aboya 12 Sep 2018, 12:00:00
cepat kecundang tewas hang...
zarul farhana zarul farhana 19 Sep 2018, 11:49:00
Saya dh try.. Xbole terima huhuhu... Pedas...
Idziani Idziani 25 Sep 2018, 11:11:00
Pernah rasa yang ramen korea samyang tu. Sama ke rasanya?.. Samyang memang sedap tapi effect kt anak yg menyusu pulak padahal rasa sikit ja masa tu :-) Makan sebungkus mau pedih tekak ke perut tu...

Youth Skincare Selamat lagi Berkesan tanpa Was-was

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih