Harga Promosi Shawl Exclusive by Papaglamz

Harga Promosi Shawl Exclusive by Papaglamz 

Assalamualaikum semua. Kepada semua pencari shawl secara online khasnya untuk Hari Raya bakal tiba, tentu sahaja ramai yang akan membandingkan harga. Harga yang murah dan shawl yang berkualiti tinggi akan menjadi pilihan ramai. Tentu semua nak tahu berapakah harga shawl labuh chiffon exclusive by Papaglamz ni kan? Memandangkan shawl PapaG baru sahaja menjengah market fesyen Malaysia, sudah pasti PapaG akan menawarkan harga yang paling terbaik untuk anda semua. Sesuai dengan kualiti shawl itu sendiri.

harga shawl labuh chiffon, shawl labuh online, shawl labuh murah, shawl labuh raya 2016,

Harga jualan Shawl Chiffon Exclusive by Papaglamz

Memandangkan sekarang ni (ikut tarikh entri ni) masih lagi mood-mood promosi dari PapaG, jadi beliau menjual Shawl Exclusive by Papaglamz seperti harga di bawah ni.

"1 helai RM 34.00 + Postage RM 6.00 = RM 40.003 helai RM 100.00 termasuk postage"

Haa reasonable tak? Jadi apa tunggu lagi? Cepat PM PapaG cepat-cepat. Nanti dia poskan kat korang. Ingat Shawl PapaG ni limited tau. Yela tak buat banyak sangat. Plays safe katanya. Hehehe

5 Pilihan warna Shawl Exclusive by Papaglamz

Basicaly, Shawl Exclusive by Papaglamz adalah ilham dari PapaG dan wife sewaktu mereka dalam perjalanan pulang dari KL tempoh hari. Entah macam mana tetiba terkeluar pula idea tentang nak buat shawl ni kan. Dari situlah mereka mula membuat sedikit kajian tentang material kain, potongan shawl yang menjadi kesukaan ramai, kos dan macam-macam lagi. Alhamdulillah perancangan mereka berjaya dan terhasillah shawl yang SANGAT EKSKLUSIF ni. 
KONSEP shawl yang mereka ketengah ialah shawl yang mempunyai ciri-ciri lebar dan labuh. Sebab tu shawl yang mereka keluarkan ini agak panjang dan lebar. Panjangnya lebih kurang 1.95 meter dan lebarnya 0.9 meter. Semoga shawl ni dapat memenuhi kehendak wanita-wanita diluar sana yang ingin berfesyen tetapi tetap menjaga dan menutupi AURAT dengan sempurna. Insyallah. 
Dalam pemilihan material, mereka menggunakan kain Chiffon Moist Crepe. Antara sebab mereka menggunakan kain jenis ini ialah jenis kain ini yang LEMBUT dan MUDAH BERALUN serta TIDAK JARANG. Kalau korang nak tahu kain Chiffon jenis ni sama seperti kain Chiffon bubble, tetapi bubblenya adalah sangat sangat sangat halus. Sebab itulah ianya sangat lembut. Kelebihan lain ialah kain dia seakan-akan dwi tone. jika kita lihat dari sisi yang berbeza samada kiri atau kanan, PROJECTION warna kain ada sedikit perbezaan. Menarik kan? Sebab tu lah kain ini dipilih untuk di jadikan shawl eksklusif mereka.

Detail Shawl Exclusive by Papaglamz

Saiz : 1.9 meter X 0.85 meter (Labuh tau)
Jenis kain : Chiffon moist crepe (Macam chiffon bubble tapi bubble dia sangat sangat sangat halus dan lembut serta sejuk dipakai. Yang penting TAK JARANG)
Warna pilihan :

shawl labuh, shawl wide terkini, shawl warna pink belacan,
Pink Belacan + Basic White (Dwi Tone)

ukuran wide shawl terkini, shawl labuh terkini raya 2016, shawl labuh blue gold yellow,
Blue + Gold Yellow (Dwi Tone)

shawl labuh terkini, shawl warna brown gold yellow, shawl murah 2016,
Brown + Gold Yellow (Dwi Tone)

shawl labuh warna purple elegance silver, shawl by papaglamz, shawl warna purple gorgeous,
Purple + Elegance Silver (Dwi Tone)
green emerald shawl by papaglamz, shawl exclusive by papaglamz, shawl untuk raya, shawl online murah,
Green Emerald + Gold Yellow (Dwi Tone)
CEPAT REBUT SEKARANG....!!!!
Limited edition sebab Papaglamz tak buat banyak. Ye la, new baby kan..? Hehehe
Wassap : 0196141393
Jangan lupa ikuti Perjalanan Shawl Exclusive by Papaglamz ni IG dan FB tau. Ig : exclusive_by_papaglamz FB : Papaglamz Official Artikel : Shawl Exclusive by Papaglamz

{ 12 comments.. read them below or add one }

Pha Is Pha Is 16 May 2016, 01:13:00
pergh.. papaglamz dah jual shawl.. ?
Kakzakie Purvit Kakzakie Purvit 16 May 2016, 10:55:00
Blog dah glamer tak mustahil pasti sambutan utk shawl ini pasti hangat.
lokman amirul lokman amirul 16 May 2016, 13:20:00
cantiknya arz...bleh la beli satu.
umi alya umi alya 16 May 2016, 18:41:00
Cam berminat jer..

lain kali jengah lg ke sini nak ambil no.. skrg ni malas nak bangun ambil tepon, hi3
hainom OKje hainom OKje 18 May 2016, 18:19:00
Cantik.....tp mak dah banyak sangat shawl Arz....tak tau nak buh kat mana dah
hainom OKje hainom OKje 18 May 2016, 18:20:00
Cantik.....tp mak dah banyak sangat shawl Arz....tak tau nak buh kat mana dah
anajingga anajingga 27 May 2016, 14:38:00
pilihan warna yang cantik2 dari papaglamz:)
Jari Manis Jari Manis 10 Jun 2016, 13:16:00
semua warna cantik terutama pink belacan tu

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih