Philips Penang Experience Store | Yang Pertama Di Pulau Pinang

Philips Penang Experience Store | Pertama Di Pulau Pinang

Philips Malaysia baru sahaja melancarkan Philips Experience Store yang pertama di Pulau Pinang dan yang pertama di luar Lembah Klang. Kedai ini terletak di Bayan Baru, iaitu diantara One Percint dan juga tapak uptown bayan baru. Philips Experince Store ini merupakan kedai barangan elektrik jenama Philips atau sebagai 'showroom' untuk produk kegunaan harian, ibu dan anak dan juga barangan penjagaan kesihatan rumah.

philips Experience Store Penang, philips penang experience store, kedai barangan elektrik philips bayan baru, kedai kegunaan harian bayan baru,
Philips Penang Experience Store Bayan Baru

Produk dan Barangan Yang Terdapat Di Philips Experience Store Bayan Baru

Baru-baru ini aRz mendapat jemputan merasai sendiri pengalaman di Philips Penang Experience Store di bayan baru. Memang terdapat banyak produk philips yang dipamerkan. Nak duduk lama-lama pun tak ada masalah sebab sangat selesa. 

philips experience store penang, philips penang, philips showroom penang, kedai barangan elektrik jenama philips di pulau pinang,
Philips Experience Store | Kemas dan teratur
philips experience store penang, philips penang experience store, kedai barang elektrik philips bayan baru,
Di Philips Experience Store Bayan Baru

Bagi aRz sudah semestinya bahagian Male Grooming menjadi tarikan pertama. Sebabnya sebelum ini aRz pernah menggunakan produk Philips dan masih bertahan sehingga sekarang. Di Philips Experience Store memang rambang mata, banyak pilihan tersedia.

philips experience store penang, barangan penjagaan kecantikan lelaki philips, philips malaysia, philips showroom, kedai barangan elektrik philips bayan baru,
Male Grooming

Bagi mereka yang mempunyai bayi produk Philips Avent ini memang sangat popular. aRz sendiri pun guna untuk Cik Puteri. Banyak sangat pilihan dari botol susu sampai ke produk bayi yang lain.

philips experience store bayan baru, philips penang experience store, philips avent, produk botol susu bayi,
Philips Avent | Philips Experience Store

Biasanya kalau kita ke Shopping Complex, memang boleh jumpa produk philips tetapi tidaklah sebanyak yang tersedia di Philips Experience Store. Kalau ada pun cuma beberapa jenis saja. Itu belum lagi promoter promosikan produk lain padahal memang kita nak cari produk Philips. 

Jom tengok produk-produk lain yang terdapat di Philips Penang Experience Store.

philips experience store bayan baru penang, philips showroom, produk philips
Produk di Philips Experience Store

philips experience store penang, kedai barangan elektrik philips bayan baru,


philips airfryer, philips bayan baru, philips experience store penang,
Philips Airfryer

produk penjagaan kecantikan wanita, philips experience store penang, philips bayan baru, philips showroom,
Produk Penjagaan Kecantikan

philips experience store, philips bayan baru, kedai barangn elektrik bayan baru penang, philips iron,
Garment Care

philips experience store, vacuum cleaner, kedai barangan elektrik philips penang,
Vacuum Cleaner

philips experience store, produk philips, philips airfryer,
Produk Philips

Lokasi Philips Penang Experience Store

Philips Penang Experience Store terletak di lokasi yang mudah di cari. Tempat letak kereta pun mudah saja. 

Philips Experience Store,
Blok 2-G-2A Quartermile,
Solok Mayang Pasir, Bayan Baru,
119500 Bayan Lepas, Pulau Pinang

Waktu Operasi :

Isnin - Jumaat : 10 pagi - 7 malam
Sabtu             :  10 pagi - 2 petang
TUTUP pada hari Ahad

atau cari melalui koordinat ini : 5.324847, 100.284844



Jangan lupa rasai sendiri pengalaman di Philips Experience Store terdapat banyak produk kegunaan harian dan penjagaan kesihatan serta lain lain lagi. Masih terdapat diskaun 10% untuk semua produk sehingga diberitahu kelak.

Jumpa Lagi.
Previous
Next Post »

12 comments

Click here for comments
30 Mar 2016, 08:40:00 ×

Bestnya... tempat kakak sini ada juga tapi tak seluas/besar ini
Ini kalau nak masuk pastikan credit card jgn tertinggal baru best:)

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
30 Mar 2016, 09:31:00 ×

haa....kan kak zakie...banyak pula barang keperluan rumah...

Reply
avatar
30 Mar 2016, 11:27:00 ×

barangna philips ni yg best adalah ketahanan lasak dia!

Reply
avatar
30 Mar 2016, 11:59:00 ×

Wah terbaik. Siap ada showroom khas untuk philips. Kalau kat Kuantan ada kan best. Boleh 'usha-usha'.

Reply
avatar
Dunia Zumal
admin
30 Mar 2016, 12:01:00 ×

Wah best nie. Kalau time dompet tebal mesti kena bawak balik dengan lori nie ^-^

Reply
avatar
30 Mar 2016, 12:32:00 ×

ni kalau msuk, rasa smua nak beli..huahua

Reply
avatar
30 Mar 2016, 13:00:00 ×

Dah pergi juga. Rasa macam nak beli semua.. hahaha

Reply
avatar
30 Mar 2016, 20:50:00 ×

Banyak juga produk philips yang saya tak tahu, terkadang kat shopping complex cuma item yang biasa saja kan

Reply
avatar
31 Mar 2016, 11:58:00 ×

Haaa macam macam ada :)

Reply
avatar
Afidah Azmi
admin
1 Apr 2016, 12:08:00 ×

seumur hidup Fida...tak pernah lagi pakai barang philips..

Reply
avatar
Mar Mansor
admin
1 Apr 2016, 14:47:00 ×

luas,,barang jenama philip pada saya memang bagus

Reply
avatar
anajingga
admin
19 Apr 2016, 22:08:00 ×

Philips ni antara yang paling tahan dan berkualiti produknya,pelbagai pilihan yang di tawarkan :)

Reply
avatar

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih ConversionConversion EmoticonEmoticon