MAHA 2016 Catat RM 380 Juta Jualan Terima Pengunjung 3.8 Juta

MAHA 2016 Pameran Antarabangsa Pertanian, Hortikultur dan Agro Pelancongon Malaysia 


MAHA 2016 Pameran Antarabangsa Pertanian, Hortikultur dan Agro Perlancongan Malaysia yang berlangsung selama 11 hari telah catat nilai jualan yang memberansangkan sebanyak RM380 juta.

Maha 2016, Pameran Antarabangsa Pertanian, Hortikultur dan Agro Perlancongan malaysia, gambar sekitar Pameran MAHA 2016,
MAHA 2016

Tema MAHA 2016 kali ini adalah "our food our future" (makanan kita masa depan kita) dan berlangsung di Taman Pameran Pertanian Malaysia (Maeps), Serdang.

Agrotainment Punca Kejayaan MAHA 2016

Pendekatan Agrotainment seperti kampung Mok Cun, Upin ipin dan festival muzik dan juga pertandingan lembut sado antara punca kejayaan MAHA kali ini dan berjaya menarik golongan sasar baru.

Di media sosial juga boleh dilihat bertapa meriahkan sambutan MAHA 2016 yang mana berjaya menarik 3.8 juta pengunjung. Boleh dikatakan satu kerugian buat mereka yang berdekatan tetapi tidak meluangkan sedikit masa untuk ke pameran kali ini. Jom lihat sedikit gambar ketika MAHA 2016.


Gambar MAHA 2016

Buat mereka yang tidak berkesempatan atau tinggal jauh dari Maeps Serdang boleh melihat gambar ketika Pameran ini mendapat sambutan hangat dari sehebat golongan.

MAHA 2016




MAHA 2016 mendapat sambutan pengunjung siang dan malam

Ramai yang hadir berkongsi keseronokan dan berpuasa hati dengan pameran kali ini termasuk layanan baik dari petugas. Dan diharap di Masa akan datang MAHA 2016 akan diperhebat supaya dapat terus menarik semua lapisan masyarakat. 

kredit gambar : www.facebook.com/maha.gov.my
Jangan lupa untuk melihat video MAHA 2016 di saluran YouTube.

{ 19 comments.. read them below or add one }

Shahida Dzulkafli Shahida Dzulkafli 19 Dec 2016, 06:30:00
Pergh!! Ramai betul org g MAHA kali nie ye..
raihanah raihanah 19 Dec 2016, 07:48:00
memang happening, meriah sangat
CikSiti CikSiti 19 Dec 2016, 09:05:00
ramainya umat manusia hu hu
iffah hussin iffah hussin 19 Dec 2016, 19:02:00
memang ramai, dan kali ini Bonde ambik keputusan x nak pergi kerana kesihatan kaki tidak mengizinkan... may be tahun hadapan...
timm bill timm bill 19 Dec 2016, 20:44:00
mak aiii, ghamainya org..
klu still kja kl, mmg dah g ni..
aRz MoHa aRz MoHa 20 Dec 2016, 00:13:00
ramai kan...kalau ada di sekitar serdang konfem aRz pergi juga
aRz MoHa aRz MoHa 20 Dec 2016, 00:14:00
insyaallah semoga dipermudahkan pada tahun berikutnya bonde
aRz MoHa aRz MoHa 20 Dec 2016, 00:19:00
kalau dapat ke sana lagi meriah kan
aRz MoHa aRz MoHa 20 Dec 2016, 00:27:00
ya betul mungkin dengan adanya beberapa perubahan dari tahun sebelumnya
BudakVanilla BudakVanilla 20 Dec 2016, 15:01:00
jeles tengok blogger yg update n dapat pergi MAHA nie :D
banyak benda best, teringin nak pergi :)
PERMATABIRU PERMATABIRU 20 Dec 2016, 16:13:00
mmg best tp kalau nk pergi semua tempat kna stay sana 3hari 3 malam baru settle pusing hehe
lokman amirul lokman amirul 20 Dec 2016, 17:59:00
rugi xjoin...dua taon pasti pergi.
Nor Azimah Nor Azimah 21 Dec 2016, 09:04:00
Nak pegi, tapi suami malas katanya ramai org susah parkingla, panasla, mahal la..banyak tol alasan dia kan, huhu...dekat pun tk dpt pegi.
anajingga anajingga 21 Dec 2016, 21:18:00
salah satu acara tahunan yang wajib pergi, best sangat bila ke MAHA ni kan :)
Nur Misnan Nur Misnan 25 Dec 2016, 12:45:00
meriah Maha 2016 kali ni. melebihi target yg dijangka. wow.. hebat.. pasti next pameran Maha akan dtg lebih best dr ini
dear anies dear anies 28 Dec 2016, 15:33:00
sy cuma hntr mama je ke MAHA tp sy x pergi ;-)

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih