Akan Kembali | Berehat Seketika

Hospital Bersalin Pulau Pinang, Detik, Menanti, arzmoha.com, Gambar cantik
| aRzMohdHaniffa photography | Detik menunggu cahaya mata pertama
Salam. Selamat Malam. Apa habaq semua?
Mungkin ada yang perasan atau tidak saya kurang singgah (blogwalking) ke mana-mana blog seketika. Bukan kerana sombong. Tapi berehat seketika sebab penat dengan aktiviti minggu lepas. Badan terasa letih. perlu rehat secukupnya. Siapa yang ada akaun Facebook saya, rasanya tahu kenapa saya letih sangat. Insyaallah saya akan kembali untuk menyerang (BW) ke semua blog yang rajin singgah ke blog saya dan jugak blog lain untuk terus menambah kenalan. Cumanya saya sempat membaca apa yang Denaihati berbicara mengenai 'blogwalking' dan 'bounce rate' begitu jugak pernah disentuh oleh bro HasrulHassan. Jadi selepas ini saya akan cuba singgah untuk membaca sekurang-kurangnya 3 entry atau artikel dan komen untuk membantu blog rakan-rakan saya mendapat 'bounce rate' yang rendah. Itu saja untuk malam ini. 
Saya berehat dahulu.
Gambar : gambar diatas adalah detik saya menunggu isteri dan cahaya mata pertama yang berada didalam bilik bedah. Ada masa saya kongsikan pengalaman saya. Jumpa lagi.

{ 28 comments.. read them below or add one }

Aimie Mokhtars Aimie Mokhtars 23 Jun 2014, 01:28:00
mekasih sudi rajin komen di blog amy :)
Arol Mubin Arol Mubin 23 Jun 2014, 02:14:00
Berehat dulu biar hilang letih. Kalau blogging/blogwalking time letih pun tak seronok jugak. Nanti jangan lupa datang blog Arol! Hehe. :D

Detik menunggu tue mesti macam-macam perasaan ada kan?
Nor Salmi Nor Salmi 23 Jun 2014, 02:41:00
Terima kasih juga sudi berkunjung dan meninggalkan komen di blog ibu.
Jia Rizaira Jia Rizaira 23 Jun 2014, 05:02:00
serang jgn tak serang....hehe
Mommy Irra Mommy Irra 23 Jun 2014, 08:00:00
Terima kasih sudi jengok blog kami :D
Nor Ariffin Hamzah Nor Ariffin Hamzah 23 Jun 2014, 08:41:00
Berehat dan ambil semula aura untuk berblog..CP pun baru sahaja selesai semua aktiviti yang memenatkan jadi baru boleh mula nak cari bahan..
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 23 Jun 2014, 09:50:00
Singgah jgn tak singgah ... Rehat cukup2 Arz ....
hAPPY bLOGGING ..
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 23 Jun 2014, 09:51:00
kAK LYA sINGGAH MENABUNG mR nUFF ~ aSTRO
puteraduyong puteraduyong 23 Jun 2014, 11:40:00
suatu pertanyaan... kenapa tak masuk sama dalam bilik bedah tu ye... ;)
aRz MoHa aRz MoHa 23 Jun 2014, 11:47:00
hmmm kalau boleh masuk saya masuk dah Cikgu Azli. Tapi bilik bedah tak boleh masuk.
aRz MoHa aRz MoHa 23 Jun 2014, 11:48:00
sama-sama nak kekalkan top commentor
aRz MoHa aRz MoHa 23 Jun 2014, 11:49:00
betul arol blogwalking macam membaca. dalam keadaan penat tak boleh nak fokus
aRz MoHa aRz MoHa 23 Jun 2014, 11:50:00
heheh Jia Rizaira. tunggu k
aRz MoHa aRz MoHa 23 Jun 2014, 11:52:00
terima kasih CP. Cp pun perlu banyak rehat
Cik Itah@RRP Cik Itah@RRP 23 Jun 2014, 13:21:00
salam perkenalan..singgah jap kat sini :)
menghilang jangan lama+ k heee
Eza Boom Boom Eza Boom Boom 23 Jun 2014, 14:18:00
Tahniah mendapat cahaya mata baru.. HIhi. Teruskan berblogging ya :)
aRz MoHa aRz MoHa 23 Jun 2014, 23:57:00
terima kasih eza. Insyaallah akan terus berblogging
aRz MoHa aRz MoHa 23 Jun 2014, 23:57:00
Terima kasih Cik Itah. salam perkenalan jugak
Ezad Skytech Ezad Skytech 24 Jun 2014, 01:13:00
ada masa blogging...ada masa untuk rehat...
salam perkenalan...:D
muhammad hafizi muhammad hafizi 24 Jun 2014, 01:18:00
berehat dan mencari ilham baru untuk blog hiihi...
aRz MoHa aRz MoHa 24 Jun 2014, 02:35:00
insyaallah. susah jugak nak dapat ilham ni kena banyak blogwalking la jawabnya
Jari Manis Jari Manis 20 Jul 2014, 22:22:00
Akak punx faham sgt berkenaan bounce rate ni nantilah try terjah blg hasrul hassan tu
aRz MoHa aRz MoHa 21 Jul 2014, 06:57:00
hehehe bounce rate ada jugak kaitan dengan SEO

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih