Blog Rank | Alexa Ranking


kedudukan ranking terbaik
| arzmohdhaniffa photography | ranking semalam
kedudukan ranking terbaik
|arzmohdhaniffa photography | ranking hari ini
 Salam...tiada gambar cantik untuk dikongsi hari ini.
cuma nak berkongsi rank yang tak seberapa hasil bantuan kawan-kawan blogger
terutama Aimie Mokhtars yang selalu bantu saya. TERIMA KASIH. Nampak seakan "poyo" letak rank macam ni.. tapi terasa teruja itu yang saya letak juga.

{ 16 comments.. read them below or add one }

Eshamz Halim Eshamz Halim 23 Apr 2014, 07:49:00
Tahniah bro...ranking semakin naik nampaknya....aku dulu pun selalu gak check ranking kat alexa ni tp skrg dah maleh dah... blog saya x popular sgt pun...blog tempelan jer...ekekekekeke... :D
aRz MoHa aRz MoHa 23 Apr 2014, 12:32:00
tgk kawan-kawan blogger lain check itu yang check jugak....pengaruh rakan seblog nampak gayanya :p
RDZ Z RDZ Z 29 Apr 2014, 22:25:00
Tahniah..dah turun banyak tu..As off hari ni dah 2 million kan..so good luck ya...
aRz MoHa aRz MoHa 30 Apr 2014, 11:17:00
trima kasih siti....byk nak update tapi tak sempat
aRz MoHa aRz MoHa 30 Apr 2014, 11:17:00
terima kasih RDZ....saya cuba yg terbaik
Cikna Cikna 30 Apr 2014, 12:19:00
Bia org kata kita poyo, itu kan pencapaian kita...........;-)
aRz MoHa aRz MoHa 30 Apr 2014, 15:03:00
yela cikna...saya kan blogger baru kata org, tengah belajar ni excited lebih
Aimie Mokhtars Aimie Mokhtars 21 May 2014, 00:23:00
tahniah tahniah tahniah tahniah!

teruskan usaha! ^_^
Irrayyan Irrayyan 6 Jul 2014, 14:29:00
Nak kena letak jugak ni. Haha
irrayyan irrayyan 12 Jul 2014, 17:12:00
Sekarang ranking ke 2k...hebat arzmoha.com
Irrayyan.com pon sedang mengorak langkah menuju kejayaan!!!
aRz MoHa aRz MoHa 13 Jul 2014, 01:42:00
2k nak turun 1k sangat susah

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih