LIRIK LAGU SYUKRON LILLAH NYANYIAN SABYAN GAMBUS

LIRIK LAGU SYUKRON LILLAH NYANYIAN SABYAN GAMBUS

Tetiba rasa nak kongsi juga LIRIK LAGU SYUKRON LILLAH NYANYIAN SABYAN GAMBUS. Sejak lagu-lagu nyanyian sabyan yang bertemakan ketuhanan ini agak terkenal di Malaysia. Seronok mendengar rasa tenang, jadi saya pun nak orang lain sama-sama mendengar supaya kita dapat membentuk masyarakat yang positif.

lirik lagu syukron lillah nyanyian sabyan gambus, sabyan gambus syukron lillah, lirik lagu terkini, lirik lagu ketuhanan, lirik lagu sabyan,
LIRIK LAGU SYUKRON LILLAH NYANYIAN SABYAN GAMBUS


Lagu Syukron Lillah ditulis oleh Ayus Sabyan. Semoga perkongsian lirik ini dapat membuat kita hayati bait-bait liriknya sekaligus memberi impak positif dalam kehidupan kita. Jom layan video klip dan lagu dari video di bawah.

LIRIK LAGU SYUKRON LILLAH NYANYIAN SABYAN GAMBUS

Jom hayati dulu lagu sambil bacakan liriknya.




Kusadari semua yang kuingin bukan yang terbaik
Yang Kau beri tak selalu jadi keinginan hati
Ampuni salahku menilaiMu salahku tlah jauh darimu

Alhamdulillah wasyukurillah
Terima kasihku atas sgalanya
Alhamdulillah wasyukurillah
Tak pantas kumengeluh
Kau tlah beriku sgalanya

Kusadari semua yang ku ingin bukan yang terbaik
Yang Kau beri tak selalu jadi keinginan hati
Ampuni salahku menilaiMu salahku tlah jauh darimu

Alhamdulillah wasyukurillah
Terimakasihku atas sgalanya
Alhamdulillah wasyukurillah
Tak pantas ku mengeluh
Kau tlah beriku sgalanya

Kau tahu tentangku, isi hidupku
Tentang semua yang baik untukku
Segala puji bagiMu


Setakat ini dahulu terima kasih kernaa sudi membaca Lirik Lagu Syukron Lillah Nyanyian Sabyan Gambus

{ 10 comments.. read them below or add one }

PeRdU cINta PeRdU cINta 14 Jan 2019, 08:41:00
Rasa kehambaan.Bait-bait lirik yang menunduk.Kebanyakkan lagu-lagu beliau PC suka dengar.
Inani Hazwani Inani Hazwani 14 Jan 2019, 23:06:00
Best kan lagu ni, asyik ulang aje banyak banyak kali.
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip 16 Jan 2019, 19:05:00
x kenal dia ni.. tapi ada few yang share pasal dia jadi kenal laa =D
zarul farhana zarul farhana 18 Jan 2019, 14:11:00
Tiap pagi radio ikim dok pasang lagu ni. . Sedap sora dia
sayidah napisah sayidah napisah 20 Jan 2019, 18:22:00
suka baca lirik lagu ni. sangat bersifat kehambaan :)
SENTIASA PANAS SENTIASA PANAS 25 Jan 2019, 10:52:00
Semua lagu Sabyan memang mengasyikkan.
tipspetuacara tipspetuacara 4 Mar 2019, 00:41:00
akak suka lirik lagu ni. sangat bersifat kehambaan. kat radio iklim selalu kluar lagu ni :)
Ana Suhana Ana Suhana 12 Mar 2019, 18:27:00
Lagu2 sabyan semua sedap. Suka sangat.
yeaslmn yeaslmn 29 Apr 2019, 13:28:00
Singgah sini dgr lagu 👍🏻

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih