Beg Tangan Kanak-Kanak Untuk Cik Puteri

Beg Tangan Kanak-Kanak Untuk Cik Puteri

Beg tangan kanak-kanak inilah keyword yang yang biasa dicari oleh ibubapa bila anak perempuan comel mereka semakin membesar. Pelbagai jenis rekabentuk mahupun corak mengikut trend terkini. Beg tangan kanak-kanak hari ini mudah di dapati samada secara online mahupun sebaliknya. Di mana nak cari beg tangna kanak-kanak dengan pelbagai pilihan? Teruskan membaca.

beg tangan kanak-kanak dari anajingga, beg tangan kanak-kanak murah, hadiah dari anajingga, beg tangan cik puteri hadiah dari anajingga, koleksi beg tangan kanak-kanak, kids handbag, di mana nak beli beg tangan kanak-kanak,
Cik Puteri menggayakan beg tangan comel khas dari Anajingga.com

Beg Tangan Kanak-kanak Comel Untuk Cik Puteri

Sebelum aRz nak kongsikan dimana nak cari beg tangan untuk kanak-kanak perempuan yang comel dengan pelbagai pilihan dan dengan tawaran harga yang murah dan berpatutan, aRz nak kongsi sikitlah mengenai beg tangan yang Cik Puteri gayakan dalam gambar di atas.

Beg tangan Cik Puteri di atas di hadiahkan oleh Ibu Ana iaitu penulis dan pemilik www.anajingga.com yang berkongsi mengenai tempat menarik di teluk intan dan juga seluruh malaysia, tempat makan menarik dan juga resipi serta banyak membuat produk review serta mahir dalam penulisan SEO. Ada masa singgahlah ke blog Ibu ana atau aRz panggil Kak Ana. Terima kasih banyak-banyak kak ana atas hadiah yang diberikan. Semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan. Seronok sangat Cik Puteri bila dapat hadiah.

Hadiah ini diberikan semasa pertemuan di Majlis Sepetang Bersama Blogger 2017 bertempat di MaTiC KL tempohari. Walaupun dah lama tetapi nak dapatkan gambar yang terbaik dengan Cik Puteri bukan mudah kena tunggu mood elok baru mudah Cik Puteri nak gayakan.

Beg Tangan Kanak-Kanak Comel dan Pelbagai Pilihan

Sekiranya anda mencari beg tangan kanak-kanak untuk anak perempuan anda dengna pelbagai pilihan warna, corak dan harga aRz ada satu tempat yang boleh memudahkan anda. Kita boleh juga menjumpai beg tangan kanak-kanak seperti ini di pasaraya atau kedai-kedai dengan pelbagai brand tetapi harga mungkin agak mahal.

Kalau tanya pendapat aRz dimana nak cari beg tangan kanak-kanak pelbagai harga, pilihan, mudah dan selamat ada satu tempat online yang aRz sentiasa jadikan rujukan dan membeli barang yang diingini. LAZADA betul ianya satu tempat membeli belah online yang dipercayai dan mudah.

Jom tengok pilihan beg tangan kanak-kanak yang ada.

beg tangan kanak-kanak, beg tangan kanak-kanak comel, beg tangan kanak-kanak terkini, beg tangan kanak-kanak murah, beli beg tangan kanak-kanak di lazada, girl handbag, kids handbag,
Beg tangan kanak-kanak

beg tangan kanak-kanak, beg tangan kanak-kanak comel, beg tangan kanak-kanak terkini, beg tangan kanak-kanak murah, beli beg tangan kanak-kanak di lazada, girl handbag, kids handbag,
beg tangan kanak-kanak

beg tangan kanak-kanak, beg tangan kanak-kanak comel, beg tangan kanak-kanak terkini, beg tangan kanak-kanak murah, beli beg tangan kanak-kanak di lazada, girl handbag, kids handbag,
beg tangan kanak-kanak

Ada pelbagai pilihan beg tangan kanak-kanak. Semuanya boleh di dapati di lazada dan aRz telah pun membuat satu link untuk memudahkan anda pembaca artikel ini untuk terus dapat melihat pelbagai jenis beg tangan kanak-kanak dengan klik DISINI dan pilihan kedua DISINI

Selain daripada itu di LAZADA kini telah pun terdapat barangan dari TAOBAO iaitu dari china sudah pasti memberikan lebih pilihan, berpatutan dari segi harga dan berbaloi. Untuk barangan dari taobao mungkin mengambil memakan masa lebih lama untuk sampai tetapi harganya berbaloi. Ianya juga terdapat syarat sekiranya anda inginkan caj pos percuma dengan berbelanja RM80 ke atas...

Setakat ini dahulu sekiranya anda terdapat sebarang pertanyaan boleh tinggalkan di ruangan komen. 
Terima kasih kerana sudi membaca Beg Tangan Kanak-Kanak Untuk Cik Puteri.


{ 34 comments.. read them below or add one }

Eeca Shyaa Eeca Shyaa 5 Aug 2017, 14:15:00
Comel2 je beg untuk budak kecik ni kan. Echa dulu time kecik tak pernah langsung guna beg tangan mcm ni. Yg ada cuma beg sklh. 😂
Amanda Suria Amanda Suria 5 Aug 2017, 14:19:00
Wah seronok la cik puteri...
shalimar yusof shalimar yusof 5 Aug 2017, 14:27:00
Xsabar nk tggu adik fathia besor mcm cik puteri..leh bergaya..cntik..pndai k.ana pilih..yela..ank k.ana pun perempuan kan..tau la selera anak dara
irra yyan irra yyan 5 Aug 2017, 14:34:00
Nanti nak cari kat Anis & Amal juga la
Ummi Zarra Ummi Zarra 5 Aug 2017, 14:39:00
Ya ampun cantiknya comel². Boleh beli jugak utk my ank dara ni. haishh.. tq arz.
Kamsiah Yusoff Kamsiah Yusoff 5 Aug 2017, 15:52:00
time raya boleh tgk budak2 perempuan bergaya dgn beg tangan comel masing2,kan..
CikLa Shahril CikLa Shahril 5 Aug 2017, 15:59:00
Ni kalau anak cikla tgk ni habis lah....
PERMATABIRU PERMATABIRU 5 Aug 2017, 19:46:00
Comel beg tgn cik puteri anak2 perempuan nie mmg suka beg tangan..mcm anak farah juga
PeRdU cINta PeRdU cINta 5 Aug 2017, 22:17:00
Alhamdulillah bila Cik Puteri berposing persis model cilik..sesuai beg tangan tu dengan Cik Puteri.
anajingga anajingga 5 Aug 2017, 23:34:00
Alhamdulillah Cik Puteri suka beg dari ibu ana ye, cepat sangat rasanya dia membesar dah..lawa sangat.Lazada memang syurga beli belah online, harga pun memang berbaloi :)
anajingga anajingga 5 Aug 2017, 23:37:00
Ye Sha, tunggu la sikit lagi Fathia besar sikit, macam-macam nak beli aksesori depa..haha bila anak2 kak ana dah besar rindu semula saat manis masa depa besar2 cik puteri ni :0
aRzMoHa aRzMoHa 6 Aug 2017, 11:50:00
zaman dulu memang kurang segalanya...antaranya faktor barang agak mahal berbanding sekarang
aRzMoHa aRzMoHa 6 Aug 2017, 11:50:00
murah ja di lazada....boleh simpan barang peribadi ketika nak keluar berjalan
aRzMoHa aRzMoHa 6 Aug 2017, 11:54:00
seronoklah kak suria amanda....hari-hari tanya bila nak buat birthday party
aRzMoHa aRzMoHa 6 Aug 2017, 11:55:00
jangan lupa belikan satu...anak dara pun dah besarkan,....
aRzMoHa aRzMoHa 6 Aug 2017, 11:55:00
raya dah pakaikan...cuma tak dapat nak bergambar...bukan main dia elak dari kamera
aRzMoHa aRzMoHa 6 Aug 2017, 12:09:00
terima kasih kak ana...itulah cepat ja dia membesar...dari kecil sehingga besar sampai dah ke sekolah,....

bila tengok semula video lama rindu pula masa dia kecil
aRzMoHa aRzMoHa 6 Aug 2017, 12:10:00
bila anak perempuan dah besar dia mula nak itu dan ini kan...beg tangan aksesoari wajib sebab tengok mama pakai
aRzMoHa aRzMoHa 6 Aug 2017, 12:11:00
anak farah yang sulong kan perempuan...memang suka beg tangan juga kan
aRzMoHa aRzMoHa 6 Aug 2017, 12:11:00
mood elok mudahlah beri kerjasama posing ala model PC
Dunia Zumal Dunia Zumal 6 Aug 2017, 18:36:00
Ada gaya bakal blogger terkenal suatu hari nanti...
kak gojes kak gojes 7 Aug 2017, 09:06:00
Comel beg tgn..comel juga cik putri... ooo kak ana yg hadiahkan... (psssttt... arz...typo d kesan)
ayunie ramli ayunie ramli 7 Aug 2017, 09:50:00
Comel ! Biasa mek beli dekat nile jugak. Cantik and murah
iffah hussin iffah hussin 7 Aug 2017, 13:37:00
Comelnye Cik Puteri, ada gaya... pandai Kak AJ pilih
AziRahmanDot Com AziRahmanDot Com 7 Aug 2017, 17:32:00
cantik cik puteri ni....comel gitu...
raihanah raihanah 8 Aug 2017, 08:47:00
comel2 la beg tangan tu. kita pun ada princess juga sorang ni
dear anies dear anies 8 Aug 2017, 09:42:00
tingat ms bebudak dulu suka dgn handbag x kira laa warna apa janji leh sangkut ats baru ;-)

p/s br nk start menjengah ;-)
Pha Is Pha Is 8 Aug 2017, 13:59:00
pandai posing bergambar.. boleh jadi model.. hehe
Miza Talib Miza Talib 9 Aug 2017, 14:37:00
Comeinya cik Puteri posing dengan beg pink dia ;)
mamapp mamapp 9 Aug 2017, 23:10:00
Alahai Manisnya anak Dara Tu. Beg pun Cantik
timm bill timm bill 10 Aug 2017, 17:52:00
klau beg comei cmtu bukn budak2 je suka, mak budak pun suka..hihi
atiehilmi dot com atiehilmi dot com 11 Aug 2017, 03:17:00
alamak.. beg tu kurang comel dah.. cik puteri lagi comel.. hee~ comel la cik puteri.. suka plak acik nengok nye..
Mimi Azirah Mimi Azirah 11 Aug 2017, 13:48:00
Comel je beg tangan utk puteri

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih