Lirik Lagu Beautiful Aziz Harun OST Drama Inikah Cinta

Lirik Lagu Beautiful Aziz Harun OST Drama Inikah Cinta

Baru-baru ini sambil lepak rumah kakak terlayan Drama Inikah Cinta slot Dahlia tv3. Adat duduk rumah orang jadi layan saja drama ni. Tapi macam menarik khasnya untuk mereka yang masih bergelar pelajar IPTA/S sebab lokasi penggambaran pun di UUM. Drama inikah cinta ini bermula 31 Januari 2016 ( Jumaat hingga Ahad 6:58 petang ) Lagu OST ini dinyanyikan oleh Aziz Harun - Beautiful


drama inikah cinta, lirik lagu beautiful aziz harun, beautiful ost drama inikah cinta,
Beautiful Aziz Harun OST Inikah Cinta

Lirik lagu Beautiful Aziz Harun OST Inikah Cinta

Tutur dan caramu sesuatu
Mampu membuat semua terpaku
Namun cara kau tunduk membisu
Buat ku tahu yang kau tak tahu

Jelita
Kau sempurna

Girl you are so beautiful
Ku mahu kau tahu
Kenapa mahu malu
Kau memang cantik begitu

Girl you are so beautiful
Harusnya kau tahu
Tapi kau memang tak pernah
Percaya bila ku kata

Kau cantik tak terkata
Itu hakikatnya
Kau harus percaya kau beautiful
Kau cantik tak terkata
Itu hakikatnya
Believe me when i say you're beautiful

Tak perlu jadi Dewi Remaja
Dirimu sudah luar biasa
Namun bukan hanya luaranmu
Sungguh kau tahu nilai dirimu

Jelita 
kau sempurna



Jumpa Lagi 

Dah tonton drama Inikah Cinta di TV3??

{ 23 comments.. read them below or add one }

Fendi Rocka Fendi Rocka 2 Feb 2016, 10:49:00
Aweera yang Romancinta tu ke?
Inani Hazwani Inani Hazwani 2 Feb 2016, 11:03:00
Tak pernah dengar lagi lagu ni. Hehe
Siti Nurzafirah Siti Nurzafirah 2 Feb 2016, 12:14:00
Ganti cerita Anak2 ku diva...
Siti Nurzafirah Siti Nurzafirah 2 Feb 2016, 12:14:00
Ehh.. nak tengok jugak adik Eira Syazira berlakon best tak.. heee

boleh saiing akak dia ka tak..
Bunda_nora Bunda_nora 2 Feb 2016, 14:45:00
Tak pernah tengok lagi....beautiful lirik nyer pun...
anajingga anajingga 2 Feb 2016, 21:28:00
hari tu kat astro pun ada drama guna lagu ni, lakonan nelydia dengan aiman ridza tu, tak ingat tajuk... lagu ni saya tujukan buat cik puteri dengan ucapan, tengah buat apa tuuuuuuu :) hihi
aRz MoHa aRz MoHa 3 Feb 2016, 10:16:00
rasa macam nak tanya soalan yang sama kat Fendi Rocka
aRz MoHa aRz MoHa 3 Feb 2016, 10:17:00
boleh la dengar sekarang nani heheh
aRz MoHa aRz MoHa 3 Feb 2016, 10:22:00
alamak...bab pelakon ni memang failed...adik pelakon yang mana?
aRz MoHa aRz MoHa 3 Feb 2016, 10:22:00
baru sekali tayang....jumaat ini pula
aRz MoHa aRz MoHa 3 Feb 2016, 10:23:00
baru episod 1 sebab tayangan bermula 31hb baru ni
aRz MoHa aRz MoHa 3 Feb 2016, 10:24:00
cik puteri tengah taip entri untuk abah dia hehe
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 3 Feb 2016, 12:56:00
xlyn lg crita ni..mcm tak menrik bg yui..heheh
aRz MoHa aRz MoHa 3 Feb 2016, 13:27:00
mungkin juga sebab drama ini lebih kepada kehidupan seorang remaja yang sedang menyambung pelajaran
umi alya umi alya 4 Feb 2016, 09:47:00
Amboi aRz, hafal lagu nampak, ada uji bakat k?
Zie Has Zie Has 5 Feb 2016, 19:43:00
syok juga layan lagu ni :)
Nora Karim Nora Karim 13 Feb 2016, 16:06:00
Tak terjebak lagi drama ni.. hehehe kalau dah terjebak payah.... hahaah
Zie Has Zie Has 8 Mar 2016, 22:22:00
tak pernah tengok satu episod pun drama ni, hairan juga apesal tak terjebak :)

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih