Teman Baik March

Salam. Seperti biasa. Bila tiba bulan baru boleh dikatakan ramai blogger akan update pengomen tegar di blog masing-masing. aRz juga tidak terkecuali. Walaupun bulan lepas blogwalking aRz ke blog kawan-kawan agak merosot akibat kesibukan dalam urusan harian tetapi mereka tetap berkunjung ke blog aRz. Terima kasih diucapkan.

Blogger, pengomen tegar, awesome blogger,
terima kasih

Teman Baik dan Senarai Bloglist


Seperti yang aRz janjikan. Bagi mereka yang meninggalkan 15 komen dan keatas atas dimasukkan ke dalam bloglist komen tegar pada bulan berikutnya. Jadi mereka yang berjaya adalah

Sis Jari Manis

Scdha Sein

Zarul Farhana

Akif Imtiyaz a.k.a Kak Lya

Salbiah M

Siti Yang Menaip

Kak Farrah FAMF

Bunda a.k.a KN

Anies

Jom kita serbu blog mereka. Mereka masing-masing mempunyai cerita yang menarik untuk anda semua.
Tak rugi pastinya kunjungan anda akan dibalas kembali.

Jumpa Lagi.



{ 49 comments.. read them below or add one }

ahkak gojes ahkak gojes 6 Apr 2015, 08:31:00
nak terjah blog pengomen tegar d sini...akak pun nk rajin komen la ni
Scdha Sein (SS) Scdha Sein (SS) 6 Apr 2015, 09:08:00
Eh Eh.... Ada nama titew laaa... Ha Ha Ha...
❤Kamsiah❤ ❤Kamsiah❤ 6 Apr 2015, 09:19:00
tahniah pada para pengomen tegar kat sini hehe
Sentiasa Panas Sentiasa Panas 6 Apr 2015, 11:08:00
Tahniah buat semua pengomen tegar ni..:)
hidayu ayumie hidayu ayumie 6 Apr 2015, 13:33:00
tahniah buat yang tersenarai
sis jm bkn main lagi kan
sume blog name sis jm ade
hebatt btl
Anizz Annisa Anizz Annisa 6 Apr 2015, 18:49:00
soriii abg arz =(... nanti bulan nie anis ade balik naa dalam senarai teman baik :)
syira yaya syira yaya 6 Apr 2015, 19:30:00
tegar sungguh diaorang komen..bagus!! :)
Jari Manis Jari Manis 6 Apr 2015, 21:44:00
sis JM nk kurangkan komen kat blog ni..beri peluang kepada org lain
Jari Manis Jari Manis 6 Apr 2015, 21:51:00
Ayu...last month sis JM gila kuasa..so this month nk slow down :-)
Farrah MF Farrah MF 6 Apr 2015, 22:18:00
Merasa gk jadi teman baik aRz utk bulan Mac :)
shamiera osment shamiera osment 7 Apr 2015, 00:01:00
alamak..nak jadik kwn baik jugak..hihi
Nazlee Ismail PCL Nazlee Ismail PCL 7 Apr 2015, 00:14:00
pcl jauh sekali..akan dtg singgah komen lbh kerap lps ni insyaAllah
Scdha Sein (SS) Scdha Sein (SS) 7 Apr 2015, 09:33:00
Kite beyom baligh.. He He He...
Scdha Sein (SS) Scdha Sein (SS) 7 Apr 2015, 09:34:00
Jay Emm nak berehat tu aRz... He He He...
aRz MoHa aRz MoHa 7 Apr 2015, 10:21:00
adik kena minta surat dari ibubapa dulu ya :p
aRz MoHa aRz MoHa 7 Apr 2015, 10:22:00
gila kuasa dengan jari hantu...opsss jari manis...kena banned kang haha
Cikk Mimin Cikk Mimin 7 Apr 2015, 14:10:00
hahaha, mimin si pemalas. nantikan mimin di bulan mendatang. hihi
Khai♥Rin : anies Khai♥Rin : anies 7 Apr 2015, 14:21:00
nama yg last tu x kena GST kan? ;-)
khaty aiman khaty aiman 7 Apr 2015, 16:55:00
wah..best ya arz ada pengomen yang memeriahkan blog,semua nya awesome..
Zaidalifah Hussin Zaidalifah Hussin 7 Apr 2015, 19:00:00
x dak dlm list nampak sangat bz...
DRAMATIC UNIQ DRAMATIC UNIQ 7 Apr 2015, 20:38:00
alaaa... tak masuk dalam list..!!
kena usaha keras lagi ni... hehehehehe... :)
Anizz Annisa Anizz Annisa 8 Apr 2015, 16:40:00
dtg entry sini balik... bagi cabar hati dan jari utk kerap blogwalking balik..hihi.. =D
Jari Manis Jari Manis 8 Apr 2015, 17:03:00
jari hantu pun jari hantu lah yg pasti tetap sweet!
Cikgu Norazimah Cikgu Norazimah 8 Apr 2015, 17:10:00
Ni semua blogger sporting yg rajin mengomen ;)
aRz MoHa aRz MoHa 9 Apr 2015, 10:12:00
ooo bercuti kemana pulak tu sis JM, SS taknak follow ka?
aRz MoHa aRz MoHa 9 Apr 2015, 10:14:00
terima kasih juga pada semua yang tinggalkan komen di entei -entri dalam blog ni ya
Jari Manis Jari Manis 9 Apr 2015, 10:49:00
berehat kat rumah..nak ikut?
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 9 Apr 2015, 21:49:00
Alhamdulillah tersenarai ..thanks arz..tahniah semua yang tersenarai
Qaseh Abadi Qaseh Abadi 10 Apr 2015, 14:28:00
no 1 ngan 2 tu nak no henfon..hahahaaa...
tak mau buat geng teman baru ka? blh I dftar org first.. :D
Jari Manis Jari Manis 10 Apr 2015, 15:04:00
nak no tepon No 1 sila bertanya pada No 2 heeee
Eny Abdullah Eny Abdullah 10 Apr 2015, 20:34:00
tahniah tahniah kpd pengomen tegar!!!
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip 13 Apr 2015, 12:03:00
ehehehe ada nama kitewww laaa.. macih =D
bila Arz pula nak naik nama kat blog CT ni ahaha..
aRz MoHa aRz MoHa 13 Apr 2015, 20:16:00
Tengah dok try la ni... Suh yg lain kurang komen skit
Bunda a.k.a KN Bunda a.k.a KN 15 Apr 2015, 07:40:00
Tahniah kepada yang tersenarai....termasuk diri sendiri...hehe
Amy J Amy J 17 Apr 2015, 16:19:00
okay la tu saya no 10. sama dengan tarikh lahir sendiri. 10/10. hahahha... tahniah semuanya :)
luna paris luna paris 19 Apr 2015, 23:01:00
nak jadik teman baik arz bulan april boleh tak..??? hahahhaa.. tapi komen baru satu je... acane??
mama 3farhanah mama 3farhanah 26 Apr 2015, 12:45:00
wahhh, tahniah semua
lamanya tak jenguk blog sini
Fendi Rocka Fendi Rocka 18 May 2015, 15:24:00
top 10 semua blogspot.budak blogspot rajin BW drpd dotcom?he he he

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih