GIVEAWAY SAYANG by SCHA NAZRI

Salam. Giveaway Sayang by Scha Nazri telah dilancarkan.
Tujuan utama turut serta dalam GA ini bukan semata-mata untuk menang, bukan juga untuk menambah trafik dan juga follower tetapi lebih kepada "support each other"

Giveaway Sayang Scha Nazri

Seperti biasa terdapat beberapa syarat yang perlu dipatuhi. Ingat patuhilah syarat yang diberikan kerana jika anda adalah pemenang fikirkan apa yang anda dapat itu berbaloikah dengan penipuan?

Syarat tersangat mudah.

Hadiah Giveaway Sayang


1x Satu Mint Clutch Bag 
5 x RM 10 top up ( GST dah datang tak mahu top up free ka?)
10 blog akan di review

Kenapa Ingin Menang Giveaway Sayang by Scha Nazri

Semua sudah maklum GST telah pun dilaksanakan. Semua perbelanjaan perlu dikurangkan. Jika aRz terpilih sebagai pemenang utama sudah pasti ingin menghadiahkan Mint Clutch Bag khas buat Isteri aRz. Jika terpilih untuk memenangi top up sudah pasti disebabkan keperluan dan mengelakkan dari dikenakan caj GST. Andai kata memenangi hadiah review blog adalah satu yang sangat diinginkan memandangkan blog aRz masih belum dikenali oleh Dunia. Mana tahu lebih terkenal dari blog Chedet :)

Jumpa Lagi.

{ 18 comments.. read them below or add one }

mama 3farhanah mama 3farhanah 5 Apr 2015, 17:53:00
Gud luck Arz.
Comel clutch beg tu.
Amy J Amy J 5 Apr 2015, 21:16:00
wah, dah berubah la blog abang Arz. baru perasan. heee... good luck! ^^
aRz MoHa aRz MoHa 6 Apr 2015, 01:05:00
hehe jangan tersilap blog ya...
Sentiasa Panas Sentiasa Panas 6 Apr 2015, 11:45:00
All teh best. Semoga berjaya..:)
Scha Nazri Scha Nazri 6 Apr 2015, 15:51:00
Thank you Abg Arz sbb sudi join GA schaaa! Good luck abg arz!
sayidah napisah sayidah napisah 8 Apr 2015, 02:45:00
perghh sweetnye abg arz nak bg hadiah kat isteri muehehehe
mama 3farhanah mama 3farhanah 26 Apr 2015, 12:46:00
belum sempat join lagi
nak berebut jugak clutch beg tu
Mad Parihh Mad Parihh 5 May 2015, 21:01:00
salam singgah dari GA sama . goodlck :)

http://www.blogparihh.com/2015/04/giveaway-sayang-by-scha-nazri.html

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih