Pelik Sungguh Keywords

Salam. Hari ini cuma nak kongsi sikit. Keywords yang pelik masuk dalam dashboard.
Entah. Fikir balik pernah ka tulis ayat berkenaan ini. Sebenarnya syok juga bila check keywords ni. 
Anda-anda semua yang ada blog pasti akan temui keyword pelik kan?
Jadi apa keyword yang pelik tu. Tengok gambar di bawah.

Search, keyword, arzmoha, blogger, awesome blogger, personal
Search Keywords

Bukan saja pelik tapi langsung tak faham. Nasiblah saya ini ada kebolehan sikit membaca bahasa luar ini. Tapi dengan pertolongan Incik Google la. Apa maksudnya kan?

tajik, persian, tajikistan
Google translate

Hmmm. Pernah ka saya ada cerita mengenai keywords ini. Tambahan dalam bahasa Tajik? Bahasa apa ni.
Tajik ni kalau di perhatikan di google bermaksud Persian? Sudah. Sejak bila pula saya cerita bab Persian. Biarlah. Dah dia nak masuk apa nak buat kan.

Ada punya keywords pula bagaimana?
Kalau ada keywords yang pelik tinggalkan url entri anda di ruangan komen. Nanti saya baca.

Jumpa Lagi

{ 22 comments.. read them below or add one }

irra yyan irra yyan 11 Feb 2015, 01:56:00
Nk kena buat entry keyword jugak lah nampak gayanya...hehehe
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 11 Feb 2015, 08:44:00
Hahaha macam2..aritu kak lya buatkeywords tiap2 kt blog skarang ni tk buat dah..kena buat blk nampaknyerr
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 11 Feb 2015, 08:46:00
Hahaha macam2..aritu kak lya buatkeywords tiap2 kt blog skarang ni tk buat dah..kena buat blk nampaknyerr
Nur Inani Nur Inani 11 Feb 2015, 11:04:00
hahahah. memang kadang kadang ada je yang pelik . nani hari tu ada yang cari cerita japun. dah kenapaaa? hahah
Anizz Annisa Anizz Annisa 11 Feb 2015, 16:01:00
hahah..anis punye keyword lagi la kuang ajo.. ade ke org search bapak bodoh...aiyooo bile mase ntah tulis cenggitu.. marah plak taw bace..haiyooo
Jari Manis Jari Manis 11 Feb 2015, 22:25:00
mcm mana aRz tahu itu bahasa tahik? opsss TAJIK? heee
Jari Manis Jari Manis 11 Feb 2015, 22:28:00
kalau Siam or bahasa Thai x ada nya huruf consonan tetapi huruf cacing kepanasan seperti ni ha สวัสดีทุก
Jari Manis Jari Manis 11 Feb 2015, 22:30:00
org yg cari tu anak bodoh hehehe
Jari Manis Jari Manis 11 Feb 2015, 22:39:00
ramai juga yg cari keyword tu kan tapi ada ke story yg berkaitan dalam blog ni Arz...x de rasanya kan
cikpinz cikpinz 12 Feb 2015, 14:15:00
macam tulisan dalam filem The Mummy je hehe
CT Humairah CT Humairah 13 Feb 2015, 14:52:00
ahahaha ada peminat misteri dari persia la agaknya =p
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 13 Feb 2015, 17:26:00
Dulu Isra** kan Arz?
Sekarang Tajik pulak?
Pelik ni...
Khai♥Rin : anies Khai♥Rin : anies 16 Feb 2015, 15:14:00
hahaha.. memacam...sik baik laa pak cik google leh tlg..
mama 3farhanah mama 3farhanah 16 Feb 2015, 21:07:00
Hehehe, nampaknya blog arz disinggah oleh orang asing la tu.
Amanina Mads Amanina Mads 17 Feb 2015, 17:02:00
Itu maknanya ada org overseas baca blog arz la.. hahah
Farrah MF Farrah MF 18 Feb 2015, 15:55:00
Bahasa Tajik? Keywords blog akak selalunya tentang crafts dan chords :)
Pelik-pelik belum terserempak lagi hihihi
Farrah MF Farrah MF 18 Feb 2015, 15:56:00
Amboi, Sis JM siap bagi contoh kat Zarul tuh!
Farrah MF Farrah MF 18 Feb 2015, 15:58:00
Makin popularlah entri Sabtu Yang Ceria, aRz....tu ada yang mencari lagi tu ;)
luna paris luna paris 22 Feb 2015, 14:17:00
heheheheehe.... =p nakai nyee sis JM ni..

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih