Music : Happy

happy, kids, girl, almira faqihah, cik puteri, arzmoha, gambar cantik, lifestyle
| arzmohdhaniffa photography | Cik Puteri semasa 4 bulan

Salam. Buat semua pembaca. Semoga anda semua dikurniakan kesihatan yang baik.
Sentiasa gembira selalu. Mood hari ini gembira sangat ( happy) ramai tetamu yang tinggalkan komen sehingga saya terlupa semalam adalah hari rabu. Tiada Wordless Wednesday.

Kerja semakin banyak. Curi-curi masa untuk ke blog para sahabat. Walauapapun yang sedang kita hadapi.
Jangan lupa untuk sentiasa gembira ( happy ). 

Kekayaan belum tentu mampu membeli kebahagiaan
Kebahagiaan itu datang tanpa perlu menunggu kekayaan

Jom Layan Video dan Lirik Happy ( Filem Despicable Me 2 )


Happy ( Despicable Me 2 ) by Pharrell Williams


It might seem crazy what i'm about to say,
Sunshine she's here, you can take a break,
i'm a hot balloon, i could go to space,
With the air, like i don't care baby by the way,

Because i'm happy 
Clap along if you feel like a room without a roof
Because i'm happy
Clap along if you feel like happiness is the truth
Because i'm happy
Clap along if you know what happiness is to you
Because i'm happy
Clap along if you feel like that's what you wanna do

Here come bad news talking this and that,
Yeah, never give me all you got, don't hold back,
Yeah, well i should probably warn you i'll be just fine,
Yeah, no offense to you don't waste your time,
Here's why,


Because i'm happy 
Clap along if you feel like a room without a roof
Because i'm happy
Clap along if you feel like happiness is the truth
Because i'm happy
Clap along if you know what happiness is to you
Because i'm happy
Clap along if you feel like that's what you wanna do

Happy, bring me down
Can't nothing, bring me down
Love is too happy to bring me down,
Can't nothing, bring me down
I said bring me down
Can't nothing, bring me down
Love is too happy to bring me down,
Can't nothing, bring me down
I said


Because i'm happy 
Clap along if you feel like a room without a roof
Because i'm happy
Clap along if you feel like happiness is the truth
Because i'm happy
Clap along if you know what happiness is to you
Because i'm happy
Clap along if you feel like that's what you wanna do

{ 80 comments.. read them below or add one }

Hanim Hashim Hanim Hashim 5 Feb 2015, 08:45:00
alolo comei plak dia jelir lidah gitu hahaha. Salam dan selamat pagi arz moha :)
Anizz Annisa Anizz Annisa 5 Feb 2015, 08:55:00
hihi.. syok dengar lagunye.. lagu boleh buat macam nak menari je..huhu...
suke ayat niee. " Kekayaan belum tentu mampu membeli kebahagiaan
Kebahagiaan itu datang tanpa perlu menunggu kekayaan"

comellnyee puteri.... ^__^
Anizz Annisa Anizz Annisa 5 Feb 2015, 08:56:00
anis klik iklan sedas dua.. :D
Nazlee Ismail PCL Nazlee Ismail PCL 5 Feb 2015, 09:38:00
lagu inggeris...haha, pcl alah kpd muzik.
...kegembiraan tu sangat penting buatkan kita bahagia.
Nurul Hidayah Nurul Hidayah 5 Feb 2015, 10:07:00
alahaiii tomey nyeeee.. bape lama nak dapat pic yg macam gini? :))
aRz MoHa aRz MoHa 5 Feb 2015, 10:25:00
saya pun dah tak ingat brapa lama yang diperlukan untuk dapatkan moment ini. Yang pasti kamera sentiasa ada dengan saya bila saya bersama dengan anak saya :)
Lynn Munir Lynn Munir 5 Feb 2015, 10:29:00
Comelnya Cik Putri.Cute sangat gambar dia.
cikpinz cikpinz 5 Feb 2015, 10:46:00
Sentiasa happy walaupun stress kat department baru..
khaty aiman khaty aiman 5 Feb 2015, 10:48:00
kegembiraan teserlah di wajah cik puteri..
Nur Inani Nur Inani 5 Feb 2015, 11:17:00
senyum senyum selalu buat kerja baru lah hati tenang gituu. hehehe ^_^
Lollipop Manis Lollipop Manis 5 Feb 2015, 13:13:00
comelnye lidah dia bulat. hehe
Nurul Hidayah Nurul Hidayah 5 Feb 2015, 14:15:00
bertuah dapat snap pic macam ni :)
zarul farhana zarul farhana 5 Feb 2015, 17:33:00
bergembiralah... ia dapat menceriakan hari anda...
zarul farhana zarul farhana 5 Feb 2015, 17:34:00
kan comei plak Puteri kecik2
zarul farhana zarul farhana 5 Feb 2015, 17:35:00
saya pon dgn ank buah mesti akan ambil pic dia.. nk simpan..nnt dh besar tunjukkn dia peragai kecik2 dia hihi
Sentiasa Panas Sentiasa Panas 5 Feb 2015, 18:48:00
Hati hepi berblog pun jadi happy..:)
Scdha Sein Scdha Sein 5 Feb 2015, 19:04:00
Kekayaan dan kebahagian datang dari Tuhan... Bukan dari bafak.... He He He...
* ahmad albab...
Jari Manis Jari Manis 6 Feb 2015, 08:07:00
ZF pun cmoei gak kan waktu kecik...jgn tipu
Jari Manis Jari Manis 6 Feb 2015, 08:18:00
kalau ingin hati gembira sepanjang hari ikut petua dari sis JM ye..bangun dari tidur waktu pagi terus senyum usap mata dan muka then sebut Alhamdulillah syukur dan baca doa bangun tidur dan SENYUM!!!..in sha Allah..hari anda akan ceria sepanjang hari..cer try...
Jari Manis Jari Manis 6 Feb 2015, 08:18:00
ishh...tgk budak tecik camni rasa nak ccciiiiii uuummmm je ...ishhh
aRz MoHa aRz MoHa 6 Feb 2015, 08:38:00
Haha SS ni boleh masuk maharaja lawak la.
aRz MoHa aRz MoHa 6 Feb 2015, 08:39:00
tips yang baik sis JM. Insyaallah saya amalkan.
umi alya umi alya 6 Feb 2015, 13:20:00
Puteri dah besarkan, bila agaknya dia nak dapat adik?? opsss
umi alya umi alya 6 Feb 2015, 13:21:00
Baru akak tau, rupanya JM seorang yang penyayang, punyai naluri keibuan.. Betul tak?
umi alya umi alya 6 Feb 2015, 13:23:00
Baru akak tau, rupanya JM seorang yang penyayang, punyai naluri keibuan.. Betul tak?
Bunda a.k.a KN Bunda a.k.a KN 6 Feb 2015, 13:46:00
Salam Jumaat dari Bunda...
Happy hujung minggu...
Etuza Etuza Etuza Etuza 6 Feb 2015, 14:39:00
ya salam jumaat dan semoga jumaat memberi sinaran bahagia...iman dan taqwa
Etuza Etuza Etuza Etuza 6 Feb 2015, 14:42:00
masih agak sibuk ni ya aRz..nanti Etuza terjah blog ya,,lihat entry lalu
Anizz Annisa Anizz Annisa 6 Feb 2015, 15:31:00
yeah.. care yg same mcm kak JM buat... :D inshaAllah akan ceria hari yg kita lalui tu..
aRz MoHa aRz MoHa 6 Feb 2015, 15:54:00
Sebelum tangkap gambar saya main-main dulu kemudian sepantas kilat pegang kamera. Alhamdulillah dapat moment ini.
aRz MoHa aRz MoHa 6 Feb 2015, 15:55:00
Umi Alya : insyaallah ada rezeki bertambah juga :) Cik Puteri pun dah macam boring sorang-sorang

sis JM: semua baby di dunia comel belaka :)

aRz MoHa aRz MoHa 6 Feb 2015, 16:05:00
saya kalau jelir lidah pun comel hahaha
aRz MoHa aRz MoHa 6 Feb 2015, 16:15:00
lagu ni layan time rasa macam stress,
kebahagiaan itu ada dimana-mana apa yang penting sentiasa bersyukur
aRz MoHa aRz MoHa 6 Feb 2015, 16:34:00
tak apa cikgu etuza. pelan-pelan ya
aRz MoHa aRz MoHa 6 Feb 2015, 16:35:00
terima kasih cikgu etuza
aRz MoHa aRz MoHa 6 Feb 2015, 16:51:00
salam jumaat juga bunda.
terima kasih sudi singgah. Bunda terus berblog ya
aRz MoHa aRz MoHa 6 Feb 2015, 16:53:00
wah...betul tu umi alya.
aRz MoHa aRz MoHa 6 Feb 2015, 16:56:00
betul, termasuk senyum selalu. Jangan senyum sorang-sorang sudah
aRz MoHa aRz MoHa 6 Feb 2015, 16:57:00
betul PCL. kena gembira selalu walaupun dalam sedih
Jari Manis Jari Manis 6 Feb 2015, 17:25:00
bukan mahaRAJA lah ARz..Puteri Lawak Mega 2015
Jari Manis Jari Manis 6 Feb 2015, 17:26:00
yeay..terbukti berkesan kan Aniss...kita belum senyum org yg pandang kita dah hulurkan senyuman..ishh..kalau lah ensem..cam nak goda je ahahah...gatal!!!
Jari Manis Jari Manis 6 Feb 2015, 17:29:00
kak Umi alya dan aRZ : JM ni anak pertama dalam keluarga..ramai adik-adik..so kalau ibu keluar pegi keje JM lah yg jaga adik2 tu..so mmg dekat ngan budak2..nampak je garang tapi dalam hati ada taman dan cepat tersentuh...heee
aRz MoHa aRz MoHa 6 Feb 2015, 21:00:00
saya sebelum ni memang dah banyak sangat ambil gambar anak buah saya ZF
kini masa untuk anak sendiri
aRz MoHa aRz MoHa 6 Feb 2015, 21:01:00
terima kasih kak lyn cik puteri kata :)
aRz MoHa aRz MoHa 6 Feb 2015, 21:02:00
tindakan yang betul tu CP
aRz MoHa aRz MoHa 6 Feb 2015, 21:03:00
ingat kan lawak di komen sampai ke enty lawak. sakit perut baca entry SS sampai tak fokus pada tempat yang diceritakan
aRz MoHa aRz MoHa 6 Feb 2015, 21:05:00
kalau macam tu saya nak kurangkan senyum :p
aRz MoHa aRz MoHa 6 Feb 2015, 21:06:00
owh patutlah akak sulong rupanya. Seorang yang tegas dan bertanggungjawab
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 7 Feb 2015, 16:43:00
Wahh nyanyi2 lagi tuuuu..comelnyer cik puteri ..
Farrah MF Farrah MF 7 Feb 2015, 21:36:00
Jovial-nya Cik Puteri! Expression tu yang precious sangat!
Farrah MF Farrah MF 7 Feb 2015, 21:38:00
Hahahah depan sis JM jangan senyum sangat. Kang tergoda susah!
zarul farhana zarul farhana 7 Feb 2015, 22:48:00
semua org waktu kecik2.. mesti comei...
Scha Nazri Scha Nazri 7 Feb 2015, 23:18:00
alalalala, comelnyaa puteri! geram rasa. haha
zarul farhana zarul farhana 7 Feb 2015, 23:20:00
saya mampu ank buah ja dulu..hihi
zarul farhana zarul farhana 7 Feb 2015, 23:21:00
baca blog pon boleh senyum sorg2 taw
zarul farhana zarul farhana 7 Feb 2015, 23:48:00
ooo kak long la ni... patut lah...
irra yyan irra yyan 8 Feb 2015, 08:23:00
Bersyukur akan buat kita rasa tenang hadapi apa jua situasi. Cabaran n dugaan ada di mana2. Kena pandai handle stress. Kang dpt penyakit. Hehe
irra yyan irra yyan 8 Feb 2015, 08:24:00
Menangis je klu sedih kalau itu yg boleh mereleasekan. Pas nangis senyum n teruskan kehidupan.
irra yyan irra yyan 8 Feb 2015, 08:25:00
Jangan senyum sampai mengelamun. Hangit ikan dlm kuali tu. Hehe
Norniwanie Nasarudin Norniwanie Nasarudin 8 Feb 2015, 23:39:00
Tomeynyaa...hehe..betul tu, mood yang happy akan memberikan kesan-kesan kepada perkara-perkara yang positif.. :)
Cik Zaza Cik Zaza 9 Feb 2015, 11:53:00
comelnya baby.. semoga ceria selalu..
izzeyda izzeyda 10 Feb 2015, 10:56:00
bila dengar lagu tuh memang boleh mendatangkan mood ceria pda diri kita.. tapi bila sakit kepala melanda nih, kureng skit laa keceriaannya..
Jari Manis Jari Manis 11 Feb 2015, 22:11:00
izzeyda..bila sakit semua mood ke laut kan
Jari Manis Jari Manis 11 Feb 2015, 22:13:00
itu sbb bangun pagi senyum dulu in sha Allah seharian akan nampak ceria je...cer Wanie cuba
Jari Manis Jari Manis 11 Feb 2015, 22:21:00
kan scha..sis JM rasa nak cubit2 je
Jari Manis Jari Manis 11 Feb 2015, 22:22:00
kenapa ZF..nampak garang ke
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 13 Feb 2015, 17:41:00
Rasa nak dance happily bila tengok ni.
Khai♥Rin : anies Khai♥Rin : anies 16 Feb 2015, 15:18:00
benarlah kata org...muzik mampu membangkitkan mood
mama 3farhanah mama 3farhanah 16 Feb 2015, 21:14:00
Saya pun suka lagu ni. Ringtone handphone saya memang saya letak lagu ni.
Amanina Mads Amanina Mads 17 Feb 2015, 17:09:00
Comelnya.. suka lagu ni. Mmg happy
anajingga anajingga 6 Aug 2015, 22:19:00
subahanallah comeinya jelir lidah cik puteri ni :)

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih