Jawapan Teka-Teki #1

teka, blog arzmoha, gambar cantik,
Jawapan Teka-teki #1

Salam. Jawapan untuk teka-teki #1.
Jawapan yang paling tepat adalah Buih Air Minuman 5 dalam 1 Elken White Coffee.

Jadi siapa yang jawab paling tepat?
Kalau ikut jawapan memang tiada seorang pun jawab coffee. Jadi saya pilih yang jawab paling awal "buih air minuman". 

Tahniah Azieera TajulRahim

Kalau nak ikut secara tepat memang rasanya tak ada siapa pun akan terfikir 5 in 1. Saya pun kali pertama dapat merasa coffee ini. Menarik, rasanya sedap dan paling penting bila minum tak rasa sakit kepala.

Coffee ini adalah hadiah dari Cikgu Etuza. Terima kasih.

Elken, White Coffee, 5 in 1, gambar cantik, arzmoha
Cik Puteri bersama Elken White Coffee

Kepada Azieera TajulRahim tolong beri email anda.



{ 31 comments.. read them below or add one }

Farrah MF Farrah MF 27 Jan 2015, 11:32:00
Ohhh, air kopi Cikgu Etuza rupanya. A ahh kan yang akak ni asal nampak buih minuman dan dan tu je ingat teh tarik heheh. Tahniah, Azieera :)
Nur Inani Nur Inani 27 Jan 2015, 11:52:00
Tak pernah try minum kopi ni plus dah kurang minum kafein.
Emma Diana Emma Diana 27 Jan 2015, 15:05:00
hehehhe jawapan simply giler
Lynn Munir Lynn Munir 27 Jan 2015, 15:28:00
Pernah minum kopi ni tapi bagi saya rasanya agak keras sikit.
Azieera TajulRahim Azieera TajulRahim 27 Jan 2015, 16:23:00
Emel : ashiya_misaki@yahoo.com.my
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 27 Jan 2015, 18:02:00
Hehehe tak sempat pon nk meneka ..
eXplorasa eXplorasa 27 Jan 2015, 21:59:00
wah.. ada teka teki rupanya..
Qaseh Abadi Qaseh Abadi 28 Jan 2015, 14:47:00
Assalam.. Singgah BW.. eh jawapan teka teki.. alaa, singgah sini tup2 dah keluar jawapan.. xsempat teka..

http://syidamenulis.blogspot.com/
Cik Zaza Cik Zaza 28 Jan 2015, 14:51:00
tahniah kepada yang berjaya menjawab teka-teki ini.. nampak sedap kopi tu.. saya kalau minum kopi selalu rasa pening..
Jari Manis Jari Manis 28 Jan 2015, 17:45:00
alamak baru nak baca entri ni rupanya ada segmen teka teki..MELEPAS...

yezza!..sis JM jenis x boleh minum white coffee ni sbb lepas minum je kepala berdenyut tapi selepas minum Elken White Coffee pemberian dari cikgu Etuza..x terasa sakit kepala langsung..
Jari Manis Jari Manis 28 Jan 2015, 17:45:00
Tahniah kepada Azieera dan TajulRahim tu
hainom OKje hainom OKje 29 Jan 2015, 20:36:00
Kreatifnya awak Arz....gift pemberian cikgu Etuza awak buat teka teki teka tekuk haha ...
aRz MoHa aRz MoHa 29 Jan 2015, 23:19:00
betul tu Dr shikin. sis JM silap baca tu
aRz MoHa aRz MoHa 29 Jan 2015, 23:21:00
Review produk yang cikgu etuza hadiahkan....
Ikhwan Fahmi Ikhwan Fahmi 30 Jan 2015, 11:48:00
elken pun dah buat kopi sendiri.
Scha Nazri Scha Nazri 30 Jan 2015, 23:06:00
Kaw kaw tak bang arz? hehe
Anizz Annisa Anizz Annisa 31 Jan 2015, 22:20:00
sedap x rasenye?? menyelerakan nampaknye..huhu.. tahniah yang menang..
zarul farhana zarul farhana 1 Feb 2015, 00:26:00
nnt buat lagi...teka teki...
Amy J Amy J 3 Feb 2015, 23:52:00
ala...ada teka teki ke? x sempat nak join. waaa T__T

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih