Segmen 12 Jam Bloglist #11 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 13 Oktober 2014, iaitu tepat jam 11.15 pagi sehingga 11.15 malam nanti. Semua dijemput join.


Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #11 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

{ 34 comments.. read them below or add one }

Jari Manis Jari Manis 13 Oct 2014, 15:58:00
12 jam je..sib baik sempat join ye...rajin mia liana ni buat segmen..makin bertambah follower blog beliau
acik watie acik watie 13 Oct 2014, 16:29:00
singgah

http://acikwatie.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialianacom.html
Azura Aziz Azura Aziz 13 Oct 2014, 16:41:00
wah, selamat bersegmen... tq singgah dan komen di blog ;)
hidayu ayumie hidayu ayumie 13 Oct 2014, 16:54:00
selamat bersegmen arz\
ayu pon join jugak

http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialianacom.html
Scha Nazri Scha Nazri 13 Oct 2014, 20:40:00
perghh. bukan senang tu. hehe

good luck abg arz!
Pahan Pahan 13 Oct 2014, 21:05:00
Best2. Boleh la ikut ni nanti.hehe
aRz MoHa aRz MoHa 13 Oct 2014, 22:59:00
join juga ka akak JM? nanti saya terjah ya
aRz MoHa aRz MoHa 13 Oct 2014, 23:01:00
terima kasih acik watie sudi singgah nanti saya terjah
aRz MoHa aRz MoHa 13 Oct 2014, 23:12:00
terima kasih khairin anies
Rossa Calla Rossa Calla 14 Oct 2014, 02:08:00
selamat bersegmen....moga sukses
Amy J Amy J 14 Oct 2014, 12:10:00
ala..tak sempat nak join. asyik busy je. hmm..

all the best! :D
Jari Manis Jari Manis 14 Oct 2014, 14:02:00
akak nk join? ahaha..idak le
siti zawiah siti zawiah 14 Oct 2014, 21:07:00
singgah sini.. :)

http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialianacom.html
Emi Amira Emi Amira 15 Oct 2014, 22:42:00
Semoga berjaya dalam segmen dan terpilih dalam bloglist mialiana k..
Sofu Hashim Sofu Hashim 17 Oct 2014, 10:07:00
selamat bersegmen
singgah dr segmen yg sama
http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialianacom.html
ctfand ctfand 17 Oct 2014, 17:31:00
blogwalking dari segmen yang sama... good luck.. :)

http://ctfand.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialiana-com.html
Mimi Azirah Mimi Azirah 20 Oct 2014, 17:26:00
Semoga tersenarai dlm bloglist kak mia
Yun Sing Yun Sing 23 Oct 2014, 17:40:00
Singgah sini dari segmen yang sama :)
Mia Liana Mia Liana 25 Oct 2014, 11:44:00
Salam. Terima kasih sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #11 Mialiana.com.

Senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2014/10/senarai-peserta-segmen-bloglist-11.html

dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2014.

Good luck (^_^)
cik belbel cik belbel 25 Oct 2014, 11:44:00
cik belbel jenjalan dari segmen yang sama. gud luck semua !
http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialianacom.html
IK Tia IK Tia 25 Oct 2014, 11:54:00
salam singgah dari segmen yang sama :)
mama 3farhanah mama 3farhanah 28 Oct 2014, 21:49:00
Semoga tersenarai dalam bloglist mia ni. .. saya pun join jugak.
aRz MoHa aRz MoHa 29 Oct 2014, 11:34:00
terima kasih semua...semoga terpilih ya
fadhil eda fadhil eda 4 Dec 2014, 16:56:00
singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11.html

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih