Instagram

instagram, arzmoha, google search
Instagram

Salam. Hai semua peminat media social. Instagram.
Ramai yang dah pun menggunakan instagram dan mungkin ada yang dah jemu dan berhijrah ke instaKILO :P

Saya baru nak gunakan apps ini.
Jadi....
Tolong tunjuk ajar saya yang masih baru ini


ini adalah account instagram saya yang official. Saya masih menggunakan nama yang sama.

Jangan lupa follow saya tau.

Ok. Ini adalah salah satu tips yang dibongkarkan oleh otai-otai blogger.
Gunakan nama yang sama dan mudah untuk diingat untuk setiap apps yang anda buat.
Nama saya mungkin susah orang nak ingat. Tapi insyaallah dalam Malaysia cuma ada satu ja.

Tak percaya?? tak percaya? tak percaya jugak????
Cuba taip arzmoha di enjin carian google (google search)

arzmoha, google search, facebook, instagram, twitter
Hasil carian google
Inilah lebih kurang hasil carian di google. Sebenarnya dengan carian ini pun anda boleh menjumpai semua akaun milik saya. Jadi bolehlah follow yang mana anda minat. Boleh berkongsi pendapat, kritikan dan berkongsi idea yang terbaik untuk sama-sama kita berjaya.

Jumpa Lagi.


{ 26 comments.. read them below or add one }

Jari Manis Jari Manis 11 Oct 2014, 09:22:00
instaKILO?..ada apps baru ke tak pernah dgr pun

aha..ARZMOHA tu nama yg unik..nama mu teratas tu dalam enjin google
aRz MoHa aRz MoHa 11 Oct 2014, 12:43:00
terima kasih nanti saya following back
aRz MoHa aRz MoHa 11 Oct 2014, 12:45:00
unik ka? tapi ramai yang tak tahu nak sebut macam mana
aRz MoHa aRz MoHa 11 Oct 2014, 12:49:00
tak ada pun instakilo gurau ja....sebab apps ni dah lama org guna...saya baru nak merangkak
Anizz Annisa Anizz Annisa 11 Oct 2014, 13:51:00
wahh ade insta... boleh tgk gmbar cik puteri banyak2 nie..hihi... anis follow ye.. :)
Sentiasa Panas Sentiasa Panas 11 Oct 2014, 15:37:00
Malangnya SP belum ada akaun kat instagram ni..
Nao Mei Nao Mei 11 Oct 2014, 18:49:00
lama dah cik akak tak melawat istag cik akak nie..lepas nie cik akak kena tukar nama lah..hihi
TunSha Ayunie TunSha Ayunie 12 Oct 2014, 01:49:00
nama arzmoha kan unikkk... hehe.... sha ada insta tapi aktif tak aktif je... huhu
Farrah MF Farrah MF 12 Oct 2014, 07:52:00
Akak ada instagram, tapi dah bersawang dah kot...tak guna :)
hidayu ayumie hidayu ayumie 12 Oct 2014, 16:07:00
da lame tak bukak insta
malas nk app request je kadang2
stalker ramai sgt
aRz MoHa aRz MoHa 13 Oct 2014, 14:19:00
jom hidupkan semula huhu
apa nak buat baru kenal insta
aRz MoHa aRz MoHa 13 Oct 2014, 14:20:00
yaka? akak byk kreativiti guna insta lagi terbaik
aRz MoHa aRz MoHa 13 Oct 2014, 14:23:00
jm follow nnti saya follow semula
aRz MoHa aRz MoHa 13 Oct 2014, 14:28:00
terima kasih anizz sudi follow
Jari Manis Jari Manis 13 Oct 2014, 15:23:00
ahahaahah...ceh...tipa tertipu
Scha Nazri Scha Nazri 14 Oct 2014, 00:14:00
Abg arz ada follow saya ke? nnti komen2 lah. kkdng saya tak perasan. hehe
Amy J Amy J 14 Oct 2014, 12:21:00
saya dah follow abang arz! -amysyeera
Eshamz Halim Eshamz Halim 15 Oct 2014, 07:39:00
InstaKilo... lepas ni mesti wujud InstaKATI pulak kan...ahahahahaha.... :D
mama 3farhanah mama 3farhanah 28 Oct 2014, 21:59:00
Dah follow..lekas approve, nak tengok gambar yang cantik-cantik.
Arham Md Ali Arham Md Ali 16 Nov 2014, 01:56:00
Assalamualaikum, saya singgah lagi.

Saya pulak baru buat instagram minggu lepas. Tapi tak aktif lagi sebab sibuk dengan exam. Maybe lepas exam baru berjinak2 kot - sekarang ni pun tak subscribe langsung mobile data plan.

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih