Cuti Hari Malaysia Hari Bersama Keluarga

Selamat Hari Malaysia.
Salam. Selamat bercuti. Hari bersama keluarga.

Seperti kebiasaan cuti-cuti memang tak kemana melainkan lepak di rumah sambil layan movie dan juga minum kopi serta menghabiskan membaca buku yang dibeli sebelum ini. Banyak lagi buku yang belum habis dibaca, belum masuk lagi buku yang dipinjam setahun dari kawan-kawan. (tamak sungguh)

Masa sarapan pagi tadi. Group whatsapp Family masuk. Kakak Sulung saya ajak ber'picnic' macam-macam cadangan yang diberi. Setelah bincang-bincang jawapannya ke Sedim, Kulim.
Apa yang ada di sedim?

Insyaallah saya cuba dapatkan gambar yang terbaik untuk dikongsi bersama.
Sebenarnya banyak juga program bersama keluarga sebelum ini cuma tak berkesempatan nak share gambar.

Apa aktiviti anda sekeluarga? Kongsilah di ruangan komen samada url atau cerita saja di sini.
Jom ke Sedim
#sedim
#kulim
Cuti Hari Malaysia Hari Bersama Keluarga

{ 30 comments.. read them below or add one }

Sal Bee Yah Sal Bee Yah 16 Sep 2014, 13:07:00
selamat bercuti bersama keluarga n selamat hari Malaysia :)

duduk rumah je berkemas..hehe
Anizz Annisa Anizz Annisa 16 Sep 2014, 17:40:00
anis duduk rumah je..huhu... goreng pisang lepas tu hidang panas2..dapat pulak teh o..yummy... macam tu la hari cuti anis..hihi
Farrah MF Farrah MF 16 Sep 2014, 23:40:00
Seronoknya luang masa dgn famili :)
Akak hari ni cakap-cakap ngan pokok kat luar rumah. berkebun la kononnya...
Arz ditag Liebster Award #3 Tagged by Hidayu Ayumie
aRz MoHa aRz MoHa 17 Sep 2014, 01:07:00
Wah rajinnya kemas rumah. tapi kalau bukan time cuti bila lagi nak kemas rumah kan?
aRz MoHa aRz MoHa 17 Sep 2014, 01:08:00
wah goreng pisang...best tu
aRz MoHa aRz MoHa 17 Sep 2014, 01:09:00
owh tidak dah 3 org tag saya...insyaallah saya cuba join.
Etuza Etuza 17 Sep 2014, 09:53:00
http://madey09.blogspot.com/2014/09/mulai-naik-graf-pesona-mustika.html mohon jenguk blog Etuza ya..nak jadikan bloglist ni..kena aktif
Mardiah Diana Mardiah Diana 17 Sep 2014, 09:54:00
Hari ni dah kerja....kemarin cuti....hehe
Naniey Jemiey Naniey Jemiey 17 Sep 2014, 16:43:00
macam sama je..beli buku tapi tak baca... haha
ros_reeza ros_reeza 17 Sep 2014, 16:43:00
Cuti hari Malaysia, tak ke mana pun.
Scha Nazri Scha Nazri 18 Sep 2014, 00:38:00
Scha pergi nogori fest. ada dalam blog. nnti abg arz baca taw. hihi
aRz MoHa aRz MoHa 18 Sep 2014, 10:48:00
yaka...saya cuti kena juga keluar rumah. tengok keindahan alam
aRz MoHa aRz MoHa 18 Sep 2014, 10:49:00
yaka? sama juga. ni tengah disiplinkan untuk membaca
aRz MoHa aRz MoHa 18 Sep 2014, 10:50:00
takpalah CP rehatkan badan
Jari Manis Jari Manis 18 Sep 2014, 12:01:00
akak cuti hari msia pergi berkelah di rumah adik..eheheh..bunyi cam pelik je kan..yo lah dia baru beli rumah baru so buat mkn2 sikit
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 18 Sep 2014, 17:14:00
Dapat bercuti bersama keluarga mmg seronok .........
aRz MoHa aRz MoHa 19 Sep 2014, 22:47:00
ok jugak tu kak JM. Janji dapat bersama keluarga
Eshamz Halim Eshamz Halim 22 Sep 2014, 07:56:00
Aku memang teringin nak ke sedim ni....dengar cam best jer canopy walknya....
aRz MoHa aRz MoHa 23 Sep 2014, 00:51:00
memang menarik, canopy walk dan ada aktiviti yang sangat adventure
Zaidalifah Hussin Zaidalifah Hussin 24 Sep 2014, 11:45:00
WAHHH ADE BANYAK NOVEL KE NIE? SEBAB SUKA MEMBACA ... APA YANG DIBACA YEA...
Hikayat Seorang Budak Hikayat Seorang Budak 27 Sep 2014, 23:28:00
nak tanya jugak. buku apa ye yang dibaca? share la sikit. sy pon suka baca buku :)
aRz MoHa aRz MoHa 29 Sep 2014, 10:28:00
mmm nantilah saya cerita dalam entry k

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih