Bukan Entry Biasa

arzmoha.com, isitimewa, bukan Entry Biasa, arzmohdhaniffa photography, Entry,
| arzmoha.com | 10k pageview?

Salam. Selamat Tengahari. Bertemu lagi.
Sebelum ini saya ada cerita sikit mengenai sebuah entry yang mendapat sambutan luar biasa.
Hari ini bila tengok semula di dashboard. Ini satu-satunya entry yang melambung tinggi.
Apa rahsianya?

Saya pun buntu.
Ada sesiapa yang boleh bantu. Untuk saya ketahui apa hebatnya entry ini sehingga terlalu jauh meninggalkan entry lain?

Jumpa Lagi

{ 39 comments.. read them below or add one }

Nao Mei Nao Mei 5 Sep 2014, 14:16:00
Hihi....melekat je entri tu kan
Sentiasa Panas Sentiasa Panas 5 Sep 2014, 15:07:00
Sebab bkn semua org mampu ceria pada hari sabtu, tu yg org nak tahu sangat apa yg menceriakan tu..
Scha Nazri Scha Nazri 5 Sep 2014, 18:46:00
Baguslah entry ni. maksudnya penulisan abg memang bagus sekali! hehe
anajingga anajingga 5 Sep 2014, 20:46:00
mungkin keyword 'kerja' tu kut bawa trafik..maybe.. :)
aRz MoHa aRz MoHa 5 Sep 2014, 21:41:00
hmmm tak rasa macam tu. sebab tulisan sangat simple.
aRz MoHa aRz MoHa 5 Sep 2014, 21:47:00
Masa ni tak tahu lagi apa tu SEO
aRz MoHa aRz MoHa 5 Sep 2014, 21:48:00
kak ana. rasanya lah. saya pun tak tahu
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN 6 Sep 2014, 02:20:00
Misteri dunia blog yang memang misteri .. hehehe
Amy J Amy J 6 Sep 2014, 07:17:00
hahaha... wah, bukan main lagi orang cari pasal entry tu. tu abang arz moha kena tanya orang yang mencari lah, kami semua entry abang arz moha kami terjah. hahaha. ^^,
Anizz Annisa Anizz Annisa 6 Sep 2014, 09:23:00
tajuk memainkan peranan..hihi.. tahniah.. banyak tu seo..
Arol Mubin Arol Mubin 6 Sep 2014, 11:18:00
Wah! Nie kalau tak update blog pun, pageviews mesti tinggi. :)

P/S: Hari nie Sabtu yang tak ceria untuk Arol. Sebab nak balik Penang. :'(
aRz MoHa aRz MoHa 6 Sep 2014, 11:19:00
yaka terima kasih amy J support saya ya
aRz MoHa aRz MoHa 6 Sep 2014, 11:20:00
Bab tajuk tu memang berguru dengan Bro HH punya blog
aRz MoHa aRz MoHa 6 Sep 2014, 11:23:00
Haha kena ceria la....kan makan di penang semuanya best2
Khir Khalid Khir Khalid 6 Sep 2014, 23:13:00
Alhamdulillah.. tahniah!.. :)
Khai♥Rin : anies Khai♥Rin : anies 8 Sep 2014, 14:19:00
p/s blog anda anda dlm bloglist september...
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 8 Sep 2014, 21:02:00
Hebat hebat ............. Semestinya TERBAIK !!!!!!!!!!!!!!
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 8 Sep 2014, 21:03:00
Tahniah Ya Arz..Teruskan Usaha .Happy Blogging !!!!!!!!!!!
Jari Manis Jari Manis 8 Sep 2014, 22:49:00
Ahaha lawak! X nampak kt mana yg specialnya
aRz MoHa aRz MoHa 8 Sep 2014, 23:55:00
takdala hebat sangat CP. tapi entah kenapa tinggi sangat pageview
aRz MoHa aRz MoHa 8 Sep 2014, 23:57:00
:) terima kasih. tak ada hebat sangat
aRz MoHa aRz MoHa 8 Sep 2014, 23:59:00
terima kasih nanti saya singgah ya
aRz MoHa aRz MoHa 9 Sep 2014, 00:00:00
Saya pun tak tahu kat mana yang specialnya. Setiap hari ada saja pageview meningkat
Cik Itah@RRP Cik Itah@RRP 10 Sep 2014, 13:44:00
salam. nampaknya popular entri tu hehe
aRz MoHa aRz MoHa 11 Sep 2014, 06:55:00
sehingga hari ini entry tu masih menjadi pilihan. masih belum dapat jawapan
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 11 Sep 2014, 16:04:00
Kenapa kan?
Ermmm...kalau tau bolehlah try tips nye.

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih