Salam Aidilfitri 1435H/2014 Maaf Zahir dan Batin

Selamat Hari Raya, 2014, Aidilfitri, arzmoha.com, Ucapan Raya
aRz  Sekeluarga
Salam Aidilfitri 2014 / 1435H.
Maaf Zahir dan Batin.

Selamat Hari Raya Aidilfitri khas buat semua Umat Islam Di Seluruh Dunia. 
Happy Eid Al-Mubarak to All Muslim in the World.

Semoga Beroleh Kebaikan Sepanjang Tahun

Pertama sekali saya memohon maaf kelewatan atas entri ini. Hari Raya Ke 11. Hari Raya Pertama di Utara kunjung mengunjung ke rumah saudara mara. Malam tidur awal, keesokkan harinya bertolak ke kampung halaman isteri di Pantai Timur. Pengembaraan lebih 8 jam. Tiada gambar istimewa mahupun gambar cantik dapat saya kongsikan. Nampak tak wajah Puteri Penyeri Hati dalam gambar di atas seakan tidak mahu bergambar.

Inilah official photo yang ada di pagi raya.
Hari raya kedua dan seterusnya makin berkurang gambar sebab saya agak kurang sihat disebabkan perubahan cuaca. Selsema, Sakit kepala dan Demam.
Tetapi tetap ada sedikit gambar untuk saya kongsi di entri yang lain. Insyaallah.
Terima kasih buat pembaca setia, rakan setia blog ini.

SAYA HARGAI ANDA SEMUA
Jumpa Lagi. 

Raya kan sebulan jadi hati-hati ketika berhari raya
baca sini
Berhati-hati ketika Berhari Raya

{ 45 comments.. read them below or add one }

Jueliza Jamani Jueliza Jamani 7 Aug 2014, 13:37:00
Selamat Hari raya.. wah depa pun tema kaler pink jugak..
Sal Bee Yah Sal Bee Yah 7 Aug 2014, 13:53:00
mesti penat travel ni kan..huhu. Selamat hari raya. maaf zahir batin
aRz MoHa aRz MoHa 7 Aug 2014, 13:59:00
sama tema ka? hehe Selamat hari raya aidilfitri ya.
Cik Asma BLuppy Cik Asma BLuppy 7 Aug 2014, 14:00:00
selamat hari raya arz sefamily.
aRz MoHa aRz MoHa 7 Aug 2014, 14:02:00
Dengan kerendahan diri...dah 4-5 tahun travel jauh tak terasa sangat penatnya disamping melihat keindahan ciptaan tuhan. Sama seperti pemandu bas. Mereka sudah biasa. Cumanya kalau memandu ke Kuala Lumpur terasa penat sedikit. Sebab jarang ke sana. Jalan pun berbeza. Jalan lurus dan liku-liku tak sama
aRz MoHa aRz MoHa 7 Aug 2014, 14:07:00
Selamat Hari raya jugak Cik Asma
aRz MoHa aRz MoHa 7 Aug 2014, 14:09:00
Selamat Hari Raya Cik Delima
Anizz Annisa Anizz Annisa 7 Aug 2014, 14:10:00
wah tema pink.. comel je pkai kaler pink.. hihi.. :)
Amanda Suria Amanda Suria 7 Aug 2014, 15:00:00
Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin buat Arz dan fmly
anajingga anajingga 7 Aug 2014, 15:58:00
Alhamdulillah, selamat dan dipermudahkannya segala urusan kita dihari lebaran lalu, salam aidil fitri dari kak ana buat aRz sekeluarga khasnya puteri comel..semoga cepat2 sembuh dan kembali menceriakan dunia blogger kita.. :)
Amy J Amy J 7 Aug 2014, 18:10:00
ayah saya x suka warna pink. kalau suruh pakai, nanti dia mogok. hehehe..

ramai lak yang sakit2 time raya ni. kalau abang arz still sakit, semoga cepat sembuh. ^^,

and selamat hari raya juga.
TunSha Ayunie TunSha Ayunie 7 Aug 2014, 20:11:00
salam aidilfitri bro ardz... maaf zahir dan batin.... semoga dipermudahkan segala urusan ya :)
aRz MoHa aRz MoHa 7 Aug 2014, 21:42:00
Salam aidilfitri Tun Sha. Semoga beroleh kebaikan sepanjang tahun. Insyaallah
aRz MoHa aRz MoHa 7 Aug 2014, 22:07:00
terima kasih Amy J dah pulih. cuma mood raya belum pulih
aRz MoHa aRz MoHa 7 Aug 2014, 22:15:00
Terima kasih kak ana sudi singgah dan ucapkan selamat hari raya. Alhamdulillah dah sembuh. Mood blogging ja masih kelaut
Jari Manis Jari Manis 7 Aug 2014, 22:17:00
Selamat hari raya buat aRz MoHa sekeluarga. psstt : kad raya dari akak dh terima lom
aRz MoHa aRz MoHa 7 Aug 2014, 22:23:00
terima kasih Kak Amanda Suria. terima kasih jugak sudi add saya di FB
aRz MoHa aRz MoHa 7 Aug 2014, 22:31:00
terima kasih Mama Mursyid
aRz MoHa aRz MoHa 7 Aug 2014, 22:33:00
haha. Puan Isteri request kaler ini
Lemonping Lemonping 9 Aug 2014, 12:47:00
selamat hari raya jugak, hehehe
aRz MoHa aRz MoHa 9 Aug 2014, 18:53:00
Terima kasih Lemonping. Macam mana nak ping di lemon ping ni?
tiga lalat tiga lalat 9 Aug 2014, 19:28:00
salam aidilfitri. Hee maaf zahir batin.
Ahmad Zu Mal Md Rayi Ahmad Zu Mal Md Rayi 10 Aug 2014, 23:43:00
Salam Aidilfitri, Maaf Zahir Batin yer...
Eshamz Halim Eshamz Halim 11 Aug 2014, 08:18:00
Salam Aidilfitri jugak bro... :D
Cik Mimie Cik Mimie 11 Aug 2014, 11:18:00
Salam Aidilfitri Bro Arz :)
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 11 Aug 2014, 16:17:00
Salam syawal arz..cantik bju raya dua satu family..7
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 11 Aug 2014, 16:17:00
Raya sedondon br bestt hehehe
Khir Khalid Khir Khalid 15 Aug 2014, 12:09:00
Salam aidilfitri buat Arz sekeluarga... :)
aRz MoHa aRz MoHa 17 Aug 2014, 14:46:00
lambat saya jawab. dah terima
Cik Itah@RRP Cik Itah@RRP 19 Aug 2014, 15:32:00
salam. alamak..sy tak wish lagi ke??

selamat hari raya..maaf zahir dan batin..salam kosong kosong ya hehe
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 4 Sep 2014, 20:52:00
Dah lama tak singgah sini.
Saya suka yang mobile version. Hehe..
Kalau guna web version nanti sume appear kecik sangat kat fon.
aRz MoHa aRz MoHa 4 Sep 2014, 21:47:00
baik saya dah on mobile version
aRz MoHa aRz MoHa 4 Sep 2014, 21:48:00
Maaf lambat balas. blgo berabuk seketika.
Selamat Hari Raya walaupun raya dah habis
Amanina Mads Amanina Mads 12 Jul 2015, 16:43:00
nampak muka arz memang tak sihat..
izzeyda izzeyda 21 Jul 2015, 09:15:00
aloloo cik puteri tak mau bergambar ya.. itulah kekadang budak2 nih lebih suka bermain dari bergambar bagai nih..

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih