Melangkah Lebih Jauh

Melangkah lebih jauh, Hadapi dengan berani, arzmoha.com, gambar cantik
| arzmohdhaniffa photography | Terus Melangkah ke Hadapan

Salam. Selamat pagi. Senyum.
Setiap hari ada saja cabaran dan dugaan yang perlu kita hadapi. Semakin laju kita berlari dari ia semakin dekat ia mengejar. Berhenti. Tak perlu berlari sebaliknya hadapi dengan tenang. Selesaikan.

Bermain-main di minda. Tertanya-tanya di jiwa. 
Apakah masih mampu membawa sebuah blog yang bernamakan photography. 
Atau bermimpi mencari satu nama blog yang baru?
Runsing. Pening. Bercelaru.
Nama baru atau kekal berbicara atas nama photography.

Jumpa Lagi.

Gambar Diatas : Gambar kaki dah sinonim dengan blog ini. Minat sangat dengan gambar kaki.
Melangkah lebih jauh

{ 56 comments.. read them below or add one }

ZUKI DIN ZUKI DIN 24 Jul 2014, 05:59:00
teruskan melangkah selagi terdaya...
Fadzi Razak Fadzi Razak 24 Jul 2014, 07:28:00
teruskan aje. kalau nak try genre baru, buat blog lain. sayang kau dah maintain dengan niche ni.
Jari Manis Jari Manis 24 Jul 2014, 08:00:00
Proceed!!! I will support u :-)
Nor Ariffin Hamzah Nor Ariffin Hamzah 24 Jul 2014, 09:20:00
Teruskan dengan apa diusahakan sekarang arz. CP suka tengok gambar cantik kat blog ni.
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 24 Jul 2014, 10:14:00
Teruskan melangkah selagi terdaya ..Teruskan berujuang selagi boleh ..teruskan berblogging selagi suka ..
cahaya nur cahaya nur 24 Jul 2014, 11:51:00
chaiyokkk..chaiyokkk...teruskan..teruskan :-)
aRz MoHa aRz MoHa 24 Jul 2014, 12:33:00
baik fadzi razak, cadangan yang menarik.
Amy J Amy J 24 Jul 2014, 13:13:00
cabaran yang menolak kita untuk lebih ke hadapan. kalau rasa nak cuba minat yang baru, boleh je. tapi jangan sampai minat yang lama diabaikan. sebab yang nilah 'cinta pertama'. cewah.
Melastik Bintang Melastik Bintang 24 Jul 2014, 13:57:00
jauh perjalanan luas lah pemandangan...=)
Karya Mahirah Karya Mahirah 25 Jul 2014, 01:00:00
teruskan je dengan nama tu...
ok, nampak gayat tgk gambar tu huhu...
aRz MoHa aRz MoHa 25 Jul 2014, 01:09:00
insyaallah saya cuba pertahankan
aRz MoHa aRz MoHa 25 Jul 2014, 01:12:00
insyaallah saya cuba sehabis baik
aRz MoHa aRz MoHa 25 Jul 2014, 01:15:00
ok terima kasih atas sokongan
Syuhada Salleh Syuhada Salleh 25 Jul 2014, 07:39:00
cantik gambar yang bro amik nie..
jgn risau bro..teruskan dgn nama yg ada sekarang
Linda Linda 25 Jul 2014, 08:06:00
kadang kala langkah itu laju, kadang kala tak berdaya...tapi apa2pun perlu diteruskan kerana hidup adalah perjalanan dan bukannya destinasi. Teruskan dengan photography, bawa kami menelusuri keindahan bumi ini supaya sentiasa ingat kepada Pencipta dan ragam2 manusia yg menghuninya agar kami mampu mengambil ikhtibar. “A photograph is a secret about a secret. The more it tells you the less you know.”
Cik Itah@RRP Cik Itah@RRP 25 Jul 2014, 09:06:00
salam. teruskan dengan apa yang dah ada sekarang ni... :):)
Cik Yaya Cik Yaya 25 Jul 2014, 14:24:00
terus melangkah dan jangan mengalah.. ^_^
Sobri Yaacob Sobri Yaacob 25 Jul 2014, 17:21:00
TERUSKAN MELANGKAH N KEEP BLOGGING..
MEMNG PENING SIKIT KLAU NAK CARI NAMA BARU..
TAPI KLAU DAH ADA YG BKENAN DIHATI APA SALAHNYA TUKAR :p
Anizz Annisa Anizz Annisa 25 Jul 2014, 21:10:00
usaha naik tangga kejayaan.. hihi.. :) keep going.. will support u.. :D
Scha Nazri Scha Nazri 26 Jul 2014, 21:01:00
Terukan berblogging dan ikutlah kata hati :)
Eshamz Halim Eshamz Halim 27 Jul 2014, 11:15:00
Gambar kaki adalah trademark blog ni...ekekekekeke... mmg dah cenderung pada seni kaki ni.... teruskan melangkah selagi kudrat masih ada bro.... :D
Farrah MF Farrah MF 29 Jul 2014, 08:48:00
Selamat melangkah :) semoga setiap langkah lebih baik,..lebih beerti
Nurul Says Nurul Says 1 Aug 2014, 23:04:00
Salam Aidilfitri..alamak belom lagi sempurna hajat awak bercerita suasana berhari raya di sini..soon ya Insya allah :)
Montana Montana 4 Aug 2014, 10:08:00
Assalamualaikum, dan selamat Pagi. Salam singgah pagi di sini. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin. Datang dari Blog Mialiana.Com
Faarihin Faarihin 4 Aug 2014, 16:23:00
Selamat melangkah ke arah yang lebih jauh lagi.
Nak buat blog baru ke?

Selamat Hari Raya! =D
Pha Is Pha Is 5 Aug 2014, 20:30:00
rasanya nama tu xde masalah kalau isinya bertepatan dengan nama. sekurang2nya dah ada niche blog.. :)
aRz MoHa aRz MoHa 6 Aug 2014, 10:05:00
Terima kasih Syuhada Salleh
aRz MoHa aRz MoHa 6 Aug 2014, 10:08:00
Terima kasih atas nasihat yang diberikan.
aRz MoHa aRz MoHa 6 Aug 2014, 10:21:00
Terima kasih Sobri Yaacon atas nasihat
aRz MoHa aRz MoHa 6 Aug 2014, 10:23:00
Terima kasih Anizz Annisse atas sokongan
aRz MoHa aRz MoHa 6 Aug 2014, 10:25:00
Itulah sampai saya terfikir nak jadikan trademark
aRz MoHa aRz MoHa 6 Aug 2014, 10:33:00
Montana Salam Aidilfitri
aRz MoHa aRz MoHa 6 Aug 2014, 10:36:00
Belum terfikir untuk buat blog baru. cuman nak ubah nama blog. tapi lepas fikir panjang dan atas nasihat kawan-kawan saya tetap dengan nama ini
aRz MoHa aRz MoHa 6 Aug 2014, 10:38:00
terima kasih Yong selamat hari raya
Mek Onie Mek Onie 6 Aug 2014, 11:33:00
semoga tuan blog ini terus maju ! selamat hari raya abg arz :D
Anizz Annisa Anizz Annisa 6 Aug 2014, 14:07:00
same2.. kawan mesti tolong naikkan semangat..tak gitu kan?? teruskan ape yg dh diusahakan :)
Norniwanie Nasarudin Norniwanie Nasarudin 6 Aug 2014, 14:11:00
Teruskan melangkah..teruskan dengan tema blog ni..kalau rasa nak tambah blog baru pun boleh..tapi yang ini biarlah kekal..^_^
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 11 Aug 2014, 16:21:00
Singgah lg tgk gambar ni hehehe..sukaa

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih