Bonus Sebulan Gaji Kakitangan Selangor

Bonus, Sebulan, Kakitangan Awam, Selangor, Aidilfitri
pengumuman di facebook MB Selangor
Salam. Salam Ramadhan.
Terbaca di facebook mengenai Bonus Sebulan Gaji. Bila periksa semula ianya dari Page Khalid Ibrahim.
Rasanya semua penjawat awam menanti-nantikan pengumuman seperti ini. Sungguh bertuah kakitangan awam di Selangor dimana MB selangor telah mengumumkan Bonus Sebulan. Dengan pengumuman ini pasti kakitangan awam lain menanti-nanti pengumuman dari Perdana Menteri untuk semua penjawat awam.
Sumber dan untuk keterangan lanjut boleh rujuk di link facebook Khalid Ibrahim.
Walaubagaimanapun semua pihak perlu tunggu pengumuman yang sebenar melalui Sidang Media.
Jikalau benar bagai dikata dapatlah dijadikan sebgai persiapan Hari Raya.
Jumpa Lagi

UPDATE

PM umum bantuan Khas RM 500 sempena Hari Raya.
Ketua Menteri Pulau Pinang Umum Bonus Setengah Bulan dan minimum RM 600

{ 37 comments.. read them below or add one }

Irrayyan Irrayyan 2 Jul 2014, 17:22:00
Yang tidak bekerja ni pon menanti2 pengumuman bonus raya...hihi
Ekspress hang noo!
aRz MoHa aRz MoHa 2 Jul 2014, 17:29:00
untuk disebarkan. tumpang gembira. wah irrayyan.com dah berada dalam ranking pengomen tegar
Irrayyan Irrayyan 2 Jul 2014, 17:51:00
Tak habih blogwalking lagi,,semalam kat bukit bendera tgk naik train...haha..syok ka?
Amanda Suria Amanda Suria 2 Jul 2014, 18:17:00
Seronok la penjawat awam kan....
aRz MoHa aRz MoHa 2 Jul 2014, 18:23:00
syok train baru berbanding train lama
aRz MoHa aRz MoHa 2 Jul 2014, 18:25:00
Penjawat awam di Selangor saja. Di negeri lain masih belum ada apa-apa
dilakazuha dilakazuha 2 Jul 2014, 18:56:00
untonglar org keje gomen....huhuhu
Eshamz Halim Eshamz Halim 2 Jul 2014, 20:29:00
Wah... untung la org gomen kat selangor... aku tinggal kat selangor tapi keje kat KL... dapat RM500 jer PM umumkan tadi... alhamdulilah!.. ringan sket beban raya ni... aku kaya ciput jer...sekurang2nya ada ler topup sket... :D
aRz MoHa aRz MoHa 3 Jul 2014, 03:16:00
Setiap orang ada rezeki masing-masing yang telah ditentukan
aRz MoHa aRz MoHa 3 Jul 2014, 03:18:00
ramai orang nampak untung keja gomen. tetapi sebenarnya banyak lagi pekerjaan yang menguntungkan dengan benefit yang ditawarkan. Swasta pon ada yang hebat. Petronas ramai yang tak sedar akan kelebihan mereka dengan bonus yang begitu tinggi.
aRz MoHa aRz MoHa 3 Jul 2014, 03:18:00
alhamdulillah untung juga tu
Nor Ariffin Hamzah Nor Ariffin Hamzah 3 Jul 2014, 08:11:00
Kerajaan Selangor mampu beri bonus sebulan kerana pendapatan mereka tinggi. Jadi bagi negeri lain jangan merungut, kita kena tengok pendapatan negeri masing-masing. Apapun terima kasih kepada PM kerana bagi RM500. Syukur sangat-sangat.
aRz MoHa aRz MoHa 3 Jul 2014, 08:51:00
betul tu CP tapi dari secara logik agak hairan dengan 500 dan sebulan gaji.
Nao Mei Nao Mei 3 Jul 2014, 09:12:00
untungnya orang selangor nie...hihi..dapat duit raya lebih kan...salam ramadhan :)
cahaya nur cahaya nur 3 Jul 2014, 11:50:00
kita swasta tak dapat pun..huk..huk..
Nurul Nurul 3 Jul 2014, 11:57:00
Bestnya orang gomen kat Selangor ni... yang swasta ni x tau lah...
Selamat berpuasa...
Cikna Cikna 3 Jul 2014, 14:52:00
Finally semuanya penjawat awam&pesara dpt bonus......;-)
aRz MoHa aRz MoHa 4 Jul 2014, 01:40:00
gomen atau swasta semuanya ada pro and con. apapun enjoy dengan kerjaya kita
aRz MoHa aRz MoHa 4 Jul 2014, 01:41:00
yaka? tapi swasta gaji dah besar
Khir Khalid Khir Khalid 4 Jul 2014, 19:20:00
Wahh.. untung rezeki bulan Ramadhan.. :)
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 6 Jul 2014, 05:58:00
Alhamdulillah Rezeki utk mereka kan Arz..
Nor Ariffin Hamzah Nor Ariffin Hamzah 6 Jul 2014, 08:30:00
Tu la kan. Tapi takpa janji ada sebab ingat tak dapat.
aRz MoHa aRz MoHa 7 Jul 2014, 12:16:00
500 kalau bagi saya lepas la keperluan anak dan isteri. tapi bagi yang mempunyai anak ramai? bukan tidak bersyukur tapi perlu lihat pada logik.
Karya Mahirah Karya Mahirah 15 Jul 2014, 13:48:00
untungnya yg kerja kerajaan...huhu..
aRz MoHa aRz MoHa 15 Jul 2014, 19:37:00
itulah untung sapa yang kerja kerajaan :P
Nurul Says Nurul Says 20 Jul 2014, 09:15:00
hopefully saya dapat bonus raya huhuhu
aRz MoHa aRz MoHa 20 Jul 2014, 13:16:00
itulah Kak lya rezeki namanya
Jari Manis Jari Manis 20 Jul 2014, 17:27:00
gUtunglah warga kerja sgor akak yg dpt bonus rm500 ni 2 hari dh habis, boros sgt kah huhuntu
aRz MoHa aRz MoHa 21 Jul 2014, 06:53:00
RM 500 renew passport ka akak JM? hehe

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih