Umobile Prepaid Free Meal | Nuffnang

Free, Meal, Prepaid, Umobile, arzmoha.com
Umobile Prepaid Free meal
Salam. Semoga sihat semuanya.
Berita baik buat semua pengguna Umobile Prepaid. Semestinya saya adalah salah seorang daripadanya. Macam yang anda semua nampak dalam gambar diatas tertera FREE meal. Betulkah? Betul. Mengapa tak percaya kah? Baca sampai habis. Saya tunjuk bukti sekali.

APA YANG PERCUMA?

Percuma Revive Isotonic Original 500ml dan Mamee express Cup Curry Flavour. Haaa...menarik bukan. Zaman sekarang mana ada lagi percuma. Jadi bila dapat tawaran macam ni memang beruntung sangat.

APA SYARATNYA?

Syarat yang sangat mudah. Top up RM 30 percuma Revive Isotonic 500ml. Top Up RM 50 percuma Mamee Express Cup Curry Flavour + Revive Isotonic Original 500ml. Mudah tak? Memang mudah sangat la. Memang sebagai pengguna umobile pasti top up setiap bulan kita sekurang-kurangnya RM 30. Jadi rugi tak?.

DIMANA BOLEH REDEEM/TEBUS?

Saya telah pun menebus free meal ni di 7 Eleven. Jangan risau di slip pin pun tertulis mengenai redeem free meal. Boleh rujuk gambar di bawah. Tebus jangan tak tebus.

Jumpa Lagi


Free With Every Top Up

umobile, revive, free meal, arzmoha.com, percuma
Bukti Pembelian dan Free Revive
Sebelum saya nak war-warkan kepada anda semua. Sudah semestinya saya yang cuba dulu untuk membuktikannya. Kalau zoom boleh nampak tarikh bila tu. Amacam? Jangan lepaskan peluang percuma.

nuffnang, kedua, jun, Umobile, free meal, 7Eleven, arzmoha.com
Nuffnang | CPUV Kedua Bulan Jun 2014
p/s : Terima kasih buat nuffnang dan umobile sudi memilih blog saya. Tidak lupa juga buat semua pengunjung blog saya. Jasa anda Amat Dihargai. Terima Kasih

{ 34 comments.. read them below or add one }

aisyah ambris aisyah ambris 29 Jun 2014, 03:07:00
waa.... boleh tahan ye arz.. semakin maju ,hehehe
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 29 Jun 2014, 05:14:00
wah byknya BE btw slmt bpuasa
aRz MoHa aRz MoHa 29 Jun 2014, 05:47:00
alhamdulillah. ini semua antara tips yang saya dapat dari aisyah ambris jugak. thanks
aRz MoHa aRz MoHa 29 Jun 2014, 05:50:00
janganlah wah wah....skit ja tu.
aRz MoHa aRz MoHa 29 Jun 2014, 06:02:00
Terima kasih Sharina Elyana
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 29 Jun 2014, 06:16:00
Alhamdulillah Tahniah Arz.. Kak Lya singgah menabung mr nuff
Sobri Yaacob Sobri Yaacob 29 Jun 2014, 07:11:00
bagus..umobile prepare..
bkan pengguna perkhidmatan ini..
tapi bgus juga promosi yg dijalankan.. menarik..
tahniah utk be :)
aRz MoHa aRz MoHa 29 Jun 2014, 14:21:00
betul memang bagus. terima kasih sobri yaacob
Irrayyan Irrayyan 29 Jun 2014, 14:45:00
Kongsi la sikit cpuv tu..hehehehee
Kau amik satu..aku amik satu..(mcm citer pramlee)
Anizz Annisa Anizz Annisa 30 Jun 2014, 07:29:00
alhamdulillah.. moge bertambah2 lagi..hihi.. anis klik inverst smart & gsk :)
ros_reeza ros_reeza 30 Jun 2014, 08:03:00
Selamat berpuasa.. Tahniah, rezeki.. Ros klik invest smart.
Nor Ariffin Hamzah Nor Ariffin Hamzah 30 Jun 2014, 08:26:00
Salam Ramadan..rezeki di bulan mulia..
aRz MoHa aRz MoHa 30 Jun 2014, 11:08:00
huhu kalau boleh bagi dah
Irrayyan Irrayyan 30 Jun 2014, 16:20:00
Gula organik. Yg kami cakap tu
http://www.irrayyan.com/2014/06/gula-putih-vs-gula-organik-diet-alkali.html?showComment=1404116349167&m=1
Khir Khalid Khir Khalid 30 Jun 2014, 17:19:00
Alhamdulillah tahniah... semoga sentiasa dimurahkan rezeki.. Salam ukhwan & salam Ramadhan.. :)
Sobri Yaacob Sobri Yaacob 30 Jun 2014, 17:41:00
entah la bro..aku pun buat entry klaau ada cpuv yg mlekat kat nuffang..
sbab dari kajian aku klau aku rajin buat entry mcm tu..cpuv aku akan mlekat lama,.. dlu pernah sampai satu cpuv dkat 50 ringgit dpat... skarang nak lkat satu cpuv 10 ringgit pun susah...dan lpas tu nuffang snng bg be jugak :) lgi pun utk win2 situation..kau iklan kat blog aku. aku promote lah ;P
aRz MoHa aRz MoHa 1 Jul 2014, 02:04:00
owh terima kasih atas penerangan sobri
aRz MoHa aRz MoHa 1 Jul 2014, 02:09:00
Salam ramadhan CP. Alhamdulillah rezeki
aRz MoHa aRz MoHa 1 Jul 2014, 02:10:00
terima kasih bro Khir sudi singgah sini
Eshamz Halim Eshamz Halim 1 Jul 2014, 07:15:00
Wah... blog ni semakin maju sekarang... tahniah2... :D .. apasal la maxis taknak wat camni ek tp aku guna postpaid laa pulak... ekekekekeke.. :D
Nurul Says Nurul Says 1 Jul 2014, 08:45:00
wah rezeki utk sahur :) tq for dropping by and sorry lambat kunjung balas. saya dah tak maintain banyak belog. belog utama terpaksa ditutup utk sementara :( ada masa singgahla belog ke 2 dan kini jadi blog utama saya. :) thnk u
Mohd Selim Zainal Mohd Selim Zainal 1 Jul 2014, 09:50:00
Assalammulaikum...arzmoha,

tahniah dan syukur alhamdulillah . Rezeki ada sahaja utk blog nie. Moga sukses selalu k.

mselim3
Aisya A. Aisya A. 1 Jul 2014, 22:49:00
Alhamdulillah.. Tahniah.. :)
aRz MoHa aRz MoHa 3 Jul 2014, 03:25:00
terima kasih. yang mana satu blog yang aktif?

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih