Blog Rank | Alexa Ranking

Ranking Alexa, Arzmohdhaniffa photography, gambar cantik
| arzmohdhaniffa photography | Ranking Alexa
Salam Jumaat. Sebenarnya nak update sambungan entry lepas DISINI. Tapi belum cukup sumber (belum edit lagi gambar lain). Jadi hari ini update ranking terbaru Alexa. Ranking yang sebelum ini DISINI.
Bukan untuk menunjuk. Bukan untuk dibanggakan. Tapi untuk merangsang pencapaian supaya lebih rajin lagi. Boleh jadi juga untuk merangsang sahabat blogger lain untuk terus berusaha lebih baik dari saya.
Saya tak mungkin lupakan jasa blogger yang banyak bantu saya dari segi tip dan panduan mereka antaranya 
http://www.hasrulhassan.com
http://www.mialiana.com
dan tidak lupa pada
http://www.aimiemokhtars.com
Puan aimie rajin kongsi tip dan bantu saya dari masa ke semasa melalui facebooknya
TERIMA KASIH
SALAM JUMAAT. 

{ 17 comments.. read them below or add one }

Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy 9 May 2014, 13:33:00
tahniah..bekerja keras sikit untuk yang terbaik..moga lepas nie akan lebih baik ye
Mimi Azirah Mimi Azirah 12 May 2014, 18:35:00
In shaa Allah....kena kerja kuat lg lepas nih
aRz MoHa aRz MoHa 13 May 2014, 00:39:00
terima kasih sudi support saya. Saya cuba yang terbaik lagi.
Mia Liana Mia Liana 16 May 2014, 19:48:00
wahhhh touching ni... ada sebut blog kak mia di sini... boleh tu nanti.. chaiyuk2..
aRz MoHa aRz MoHa 16 May 2014, 19:51:00
hehe.. nampak macam bodek tak? takla.. bila join segemen yang dianjurkan makin bertambah follower dan traffic.. sedikit sebanyak membantu saya.
Aimie Mokhtars Aimie Mokhtars 21 May 2014, 00:17:00
wah...terharu kredit to me....sorry since wifi tak de aritu, tak dapat nak tolong banyak
now pulak tengah bz dengan kerja lain, blog pun dah bersawang huhu
Cikna Cikna 22 May 2014, 13:01:00
hehee, setuju sebab betul..... bila kita join segmen@buat segmen, follower&traffic akan naik......;-)
Karya Mahirah Karya Mahirah 16 Jul 2014, 20:56:00
huhu.. payah nk kejar ranking sebenarnya.. melainkan kita dpt update satu hari 3 entry dan org dtg menjengah... klu tak.. kelaut blog teman tu...
aRz MoHa aRz MoHa 17 Jul 2014, 01:18:00
betul. mengejar ranking sakit jiwa. Tambah pula irrayyan.com semakin mengejar saya
Jari Manis Jari Manis 20 Jul 2014, 22:36:00
Wowwww blog ranking 8k in msia wowwww hebat lah. Akak Jm yg dh lama tulis blog belum sampai ke tshap tu. Kalau mcm ni nk refer sifu2 d atas lah :-)
aRz MoHa aRz MoHa 21 Jul 2014, 06:27:00
ranking hebat tapi komen di blog takleh lawan Akak JM
aRz MoHa aRz MoHa 21 Jul 2014, 06:30:00
Wah ranking 6k dah akak JM

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih