Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru

 Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru
Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru
Salam.... alhamdulillah berkesempatan untuk join segmen yang diperkenalkan oleh Blogger Hasrul Hassan yang rajin memeberi tips dan panduan terutamanya kepada blogger baru.

Saya boleh dikenali sebagai aRz (atau sebutannya "az") blog saya adalah http://arzmoha.blogspot.com.
Nama blog jugak adalah aRzMohdHaniffa Photography adalah singkatan dari nama saya sendiri. Berumur 29 tahun. dan umur blog sekitar 2 tahun tetapi mulai aktif sejak bulan 2 tahun ini. Secara kebetulan banyak no 2 :)
Follower baru sekitar : 28 :(
Seorang peminat photography dan sebagai part time wedding photographer di Pulau Pinang. Sudah tentu didalam blog saya akan dipenuhi dengan gambar yang saya ambil untuk dikongsikan kepada semua yang melawati blog saya serta pengalaman ke sesuatu tempat bersama-sama gambar pengalaman. Jika ada yang berminat dengan hasil kerja saya boleh terus melayari blog saya. Sekian.

{ 28 comments.. read them below or add one }

Yun Sing Yun Sing 16 Apr 2014, 22:23:00
Selamat bersegmen :) Nice to know you ^^
Cik Oren Cik Oren 16 Apr 2014, 23:40:00
Selamat bersegmen. :) Done follow. #28
aRz MoHa aRz MoHa 17 Apr 2014, 12:56:00
tq...atas support yang diberi kan
Anizz Annisa Anizz Annisa 17 Apr 2014, 18:41:00
gud luck! dah follow back kat sini...
deno deno 18 Apr 2014, 15:01:00
Hai,,!! Salam kenal.. !! DayangDeno datang dari blog Hasrul Hassan dan terus follow sini #32! ^_^ Jom ke blog saya? :)

My link : http://www.dayangdeno.com
Khairul Bariah Khairul Bariah 18 Apr 2014, 15:52:00
salam, saya datang singgah sini dari segmen yg sama
slmt berkenalan
http://sweetmemories4u.blogspot.com/
Emma Rosli Emma Rosli 18 Apr 2014, 15:58:00
Hai emma dari segmen yang sama . salam perkenalan :)
http://kuemmarosli.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html
aRz MoHa aRz MoHa 18 Apr 2014, 17:44:00
terima kasih sudi berkunjung...akan berkunjung semula...
aRz MoHa aRz MoHa 18 Apr 2014, 17:59:00
done follow...tq sudi melawat
Hafiza AizZawa Hafiza AizZawa 19 Apr 2014, 11:42:00
bls kunjungan.. slm perkenalan.. done folo sini..
Nor Ariffin Hamzah Nor Ariffin Hamzah 20 Apr 2014, 09:15:00
salam datang berkunjung dan follow..jemput datang ke blog CP..
http://realiticikpin.blogspot.com/
Azwar Syuhada Azwar Syuhada 20 Apr 2014, 20:35:00
Datang terjah dari segmen yang sama...

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html
armando marcello armando marcello 21 Apr 2014, 14:07:00
Salam perkenalan dari:-

http://bulat-mata.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html
azzahairi sulaiman azzahairi sulaiman 22 Apr 2014, 03:06:00
Assalamualikum dan salam perkenalan. Saya datang dari segmen yang sama.

http://www.azzahairi.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html
Jari Manis Jari Manis 20 Jul 2014, 22:48:00
Akk Jm dh jatuh hati dgn blog ni so jgn terkejut klau boleh setiap entri akak nk terjah. Jgn bohsan lah ye :-)
aRz MoHa aRz MoHa 21 Jul 2014, 06:32:00
Terima kasih akak JM. Atas sokongan. Blog akak JM pun awesome. Jeles baca
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 19 Nov 2014, 04:22:00
Lama tak singgah blog Bro HH.
Dulu slalu cari tips blogging.

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih